JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R: felújítást kap a PS3-exkluzív [VIDEO]

A CyberConnect 2 egy régebbi játékból készít egy felújított kiadást.

 

Bizony, itt nem éppen egy vadonatúj játékról van szó: a JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle ugyanis Japánban 2013-ban, a nyugaton pedig 2014-ben jött ki PS3-ra, és a verekedős játékból most multiplatform, sőt, cross-gen változat készül, de nem csak egy egyszerű portot fog kiadni a Bandai Namco; az eléggé szomorú lenne a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm-sorozat fejlesztőitől, ha ez történne.

A JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R hiteles marad Araki Hirohiko magával ragadó művészeti stílusához, és persze az anime szinkronhangjai is mind képviseltetik magukat a játékban. A JoJo’s Bizarre Adventure 1987-ben indult el, de anime adaptációt 2012-ig nem kapott. Karizmatikus hősök, felejthetetlen mondatokkal és eléggé elképesztő mozdulatokkal, miközben egymást ütlegelik; kb. így lehet jellemezni a mangát és az animét is. A JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R pedig a franchise legnagyobb játéka lesz, ugyanis az összes történetszálból merített, így több mint ötven karakterrel rendelkezik.

A történetek népszerű csatáit át lehet élni, és az eltérő univerzumukból származó karakterek először léphetnek interakcióba egymással. Néhány karakter: Jonathan Joestar, DIO, Jotaro Kujo, Jolyne Cujoh (aki Jotaro lánye, ráadásul az első női JoJo a sorozatban). A 2013-as eredeti harci rendszerének áttervezett, fejlesztett kiadásával fog támadni az R betűvel megtoldott kiadás. A tempó növekedni fog az ütések megállításával, a dash mozdulatokkal, az új kombókkal, illetve a csoportos támadási lehetőséget biztosító Support Attack rendszerrel.

Játékmódok? All-Star Battle, Arcade, Online, Versus, Practice, Gallery (az utóbbi kettő a gyakorlásra és a képgalériára vonatkozik). Az All-Star Battle módban az előző játékokból a klasszikus küzdelmeket hozza el az új csaták mellett, így több mint 100 mérkőzésre számíthatunk. Testreszabható és gyűjthető skinek is vannak, az egyedi illusztrációkat pedig a Gallery módban tekinthetjük meg.

A JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R ősz elején fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu