Fergeteges akció, vad darabolás és anime mechák: ez az új Wanted: Dead trailer [VIDEO]

Harmadik személyű lövöldözés és közelharc, katapult a kézben, egy erőszakos sci-fi Hong Kongban – ilyesmire számíthatunk a Wanted: Deadben.

 

 

Tavaly októberben ismerhettük meg Hannah Stone hadnagyot, a Wanted: Dead, vagyis a 110 Industries és a Soleil frenetikus hack and slashnek ígérkező játékának főszereplőjét; amely játékot olyan címek ihlettek, mint a Devil May Cry, a Bayonetta, a Ninja Gaiden és a Devil’s Third. Az SXSW 2022 egy új trailert hozott nekünk, amelyben az intenzív, harmadik személyű akció mutatkozik be.

A Wanted: Dead egy sötét, cyberpunk sci-fi környezetben Stone, a „Zombie Squad” nevű hongkongi elit csapat vezetőjének irányításába helyez minket. Ahogy az új trailerben is látható, a – rendkívül szórakoztatónak ígérkező – játékmenet a harmadik személyű lövöldözést és a zsigeri közelharci akciót ötvözi.

A Wanted Dead még idén megjelenik PC-re, PS5-re és Xbox Seriesre

Katana a kézben, a hadnagy kegyetlen erőszakkal vágja át magát ellenségein. A játék nem spórolja meg a vért, a feldarabolást és a kivégzéseket. Az előzetesben a katonák mellett, akikkel szembe kell néznünk, egy Ghost in the Shell stílusú pókpáncélos is látható, amely a klasszikus japán animáció ihlette, és még a játék logójában is megjelenik.

A játék megjelenését továbbra is 2022-re tervezik, bár pontos dátumot még mindig nem tudunk. A Wanted: Dead megerősítést kapott PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. A 110 Industries tervei között szerepel a következő évekre a Red Goes Faster, egy intergalaktikus versenyjáték sci-fi történettel, valamint a Vengeance is Mine, egy mecha harci akciójáték, ami 2023-ban érkezik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu