Sean Bean Mr. Wilford szerepében a Snowpiercer 3. évadának zárófotóján

MOZI HÍREK – Egy lépéssel közelebb az Új Édenhez? Néhány nappal a Snowpiercer című posztapokaliptikus sci-fi sorozat 3. évadának záró epizódja előtt Mr. Wilford (Sean Bean) egy exkluzív fotón tűnik fel. A finálét március 28-án, hétfőn láthatjuk a TNT-n.

 

A sorozat az Oscar-díjas Bong Joon Ho (Parasite) grafikus regénysorozatán és filmjén alapul, a Tomorrow Studios és a CJ Entertainment gyártásában, Jennifer Connelly (A Beautiful Mind) és Daveed Diggs (Hamilton, Black- ish) főszereplésével.

Mi történt eddig? A Snowpiercer 2. évadának végén Layton (Daveed Diggs) és Ruth (Alison Wright), úgy döntöttek, hogy visszaveszik a Snowpiercert. Javier (Roberto Urbina) és Alexandra (Rowan Blanchard) segítségével Layton és Ruth visszakerült a Snowpiercerbe, Josie (Katie McGuiness) elpusztította az Akvárium kocsit, leválasztva a Snowpiercer elejét a többi kocsiról.

A harmadik évadban Layton és belső köre egy 10 kocsis „kalózvonattal” keresi Melanie-t (Jennifer Connelly) és egy lehetséges meleg helyet, ahol újraindíthatják a civilizációt. Ezalatt Snowpiercerben Wilford úrnak sikerül visszaszereznie a hatalmat, így készen áll Layton visszatérésére.

A harmadik évad hamarosan véget ér, de a népszerűségnek megfelelően a sorozat folytatódik, hiszen a TNT máris megújította a Snowpiercer-t egy negyedik évadra, amit tavaly nyáron jelentettek be a sorozat népszerűségének megfelelően.

„A Snowpiercer egy hihetetlenül sikeres sorozat volt számunkra, amely továbbra is megragadja a nézők fantáziáját, növeli a nézettséget és fenntartja az erős értékeléseket”. „Minden évadunk érzelmes, váratlan utazásra indul, és a jól felépített történetszálak továbbra is fejlődnek, és továbbra is jelentősek maradnak a nézők számára. Izgatottan várjuk, hogy a 4. évadban is robogjon a vonat.” – mondta Sam Linsky és Adrienne O’Riain, a TBS, a TNT és a truTV forgatókönyves eredeti műsorainak társ-vezetői a közleményben.

A 3. évad fináléja március 28-án, hétfőn látható a TNT-n. A 4. évadnak még nincs premierdátuma, de a sorozatról többet a hivatalos weboldalon lehet megtudni.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu