Warstride Challenges: brutális trailert és megjelenési dátumot kapott a démon-hentelés! [VIDEO]

Újra és újra meg kell majd halni a tökéletes meccshez a Warstride Challenges Doomot idéző lövöldéjében.

 

 

Ritka különleges és kreatív projektnek ígérkezik a Warstride Challenges, egy első személyű lövöldözős játék, amelyet láthatóan a Doom ihletett, és amelyben a Super Meat Boy stílusában az a cél, hogy újra és újra meghalva lezúzzuk az időzítőt.

Mikor legutóbb hallhattunk róla, még Warcry: Challenges néven futott a fejlesztés. Most átkeresztelték, kiadója a Focus Entertainment lett, és hamarosan PC-re is megjelenik; konkrétan idén április 19-én lesz elérhető a Steamen korai hozzáférésben.

Halj meg és próbálkozz újra, amíg meg nem kapod a tökéletes játékot!

„Szedd le démonok hordáit nagy sebességgel egy sor egyre intenzívebb kihívásban – lassítsd le az időt a lehetetlen fejlövésekhez, végezz egymás utáni ugrásokat a sebesség érdekében, csússz át a kanyarokon, és tépd darabokra az ellenségeidet pusztító lökéshullámokkal! Halj meg és próbálkozz újra, amíg el nem éred a tökéletes találatot, és mutasd meg, mit érsz a globális ranglistán, hogy a világ megtudja, ki a legjobb démonölő” – olvasható az FPS leírásában a Steamen.

A Focus a Warstride-ot nagy újrajátszhatósági potenciállal rendelkező játékként igyekszik eladni, igényes, de nem lehetetlen kihívásokkal, amelyek a műfajban megszokott „könnyű beletanulni, nehéz elsajátítani” feltevést idézik.

A Warstride Challenges-t a PC-s játékosok tehát hamarosan kézbe vehetik majd, ám addig is íme a legfrissebb trailer!

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu