Zack Snyder új képeket osztott meg a Rebel Moon forgatásáról!

MOZI HÍREK – Megkezdődött Snyder Rebel Moonjának forgatása, és a rendező bepillantást engedett a készülő műbe. Most láthatjuk először Djimon Hounsou-t is.

 

Még csak egy napja kezdődött Zack Snyder Rebel Moon című filmjének forgatása, de a rendező már megmutatott néhány képet a készülő filmből. Többek között az egyiken láthatjuk Djimon Hounsou-t is.

A projekt eredetileg még évekkel ezelőtt, a Star Wars világhoz készült, de miután a Lucasfilm elutasította az ötletet, Snyder a saját útjára lépett, és önálló sci-fi eposzt alkotott belőle, ami egy úgy franchise alapjául is szolgálhat, ha a rajongók kedvezően fogadják majd.

 

 

Úgy tűnik, hogy Snyder a Warner Bros. után a Netflixen találta meg igazán a helyét. A Holtak serege, valamint a körülötte felépült világ (A tolvajok serege, Holtak serege: Elveszett Vegas, Holtak bolygója) hatalmas sikert aratott, így nem csoda, ha a Rebel Moon is a Netflixen jelenik meg.

Snydernek rengeteg rajongója van, annak ellenére is, hogy kemény kritikákat kapott a korábbi alkotásaira. Valószínűleg ezért ad neki a Netflix szabad kezet, amikor a már védjegyévé vált hosszú filmeket forgatja. A Holtak serege is egy egyszerű forgatókönyvből lett eposzi hosszúságú, és a pletykák szerint a Rebel Moon is hasonló lesz, annyira, hogy várhatóan két részben fog megjelenni.

Eddig is sejtettük, hogy a Rebel Moon egy hosszú, nagy költségvetésű film lesz, most azt lehet hallani, hogy annyira nagy lesz, hogy két részben fog megjelenni. Elgondolkodtató, hogy ha a Justice League rendezői változata 4 órás lett, akkor mit várjunk a Rebel Moon-tól?

A Netflix mindenesetre hasonló sikert vár az új filmtől is, mint amilyenek a korábbi Snyder művek voltak. Így elképzelhető, ez a film egy új univerzum kezdete lesz, és jó néhány spinoff, akár folytatás is követheti még. Ez természetesen most még csak spekuláció, de Snydert ismerve egyáltalán nem a valóságtól elrugaszkodott a gondolat.

A Rebel Moon eredetileg Star Wars történetnek indult, de Snyder nem szokott olcsó megoldásokkal élni. Biztos, hogy önálló történetet, önálló világot kapunk majd, ami akár a Star Wars univerzum konkurense is lehet. A rajongók már most találgatnak, de a válaszokkal meg kell várnunk a film jövőre tervezett bemutatóját.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu