God of War: Ragnarok: még nem fogjuk látni, de „valami menő jön” [VIDEO]

Négy évvel a PlayStation 4-re megjelent God of War után Cory Barlog, a játék rendezője valami izgalmasra utalt a folytatás kapcsán.

 

Kratos és Atreus története nem ért véget az előző játékban (sőt, messze van még, ugyanis az északi mitológiára átnyergelt franchise még nem jutott el a világvégéig… aminek kifejezése nem véletlenül van a folytatás címében!), és a Sony Interactive Entertainment Santa Monica már nyakig van a cross-genné vált folytatás fejlesztésében (ugyanis először nekünk az rémlik, hogy 2020-ban még csak PlayStation 5-re jelentették be!).

A lenti videóban Cory Barlog, a God of War rendezője azt mondta, hogy a God of War: Ragnarok valóban egy elefánt a szoba kellős közepén. Nem sokat beszéltek róla, mert mindenki lehajtott fejjel dolgozik a játékon. A stúdiót Barlog perfekcionistának tartja, azaz ha valami nem tökéletes, az nekik nem megfelelő. Olyan sok minden történik, hogy ő is azt kívánja, hogy megoszthassa ezeket velünk, de kiemelte, hogy a játék még nem áll készen a nyilvánosság elé lépésre…

Barlog garantálja, hogy amint készek megmutatni valamit, vagy megosztani valami új részletet, erre sort fognak keríteni, mert nem akarnak információkat visszatartani. Addig pedig maradjunk a fenekünkön azt tudva, hogy valami menő érkezik, és szerinte a stúdióban mindenki igazán hálás a támogatásért, amit a franchise rajongói adnak nekik. Olvassunk a sorok között…

Ha valóban idén jön a játék (amit a 2020 szeptemberi, akkor még alcím nélküli bejelentéskor 2021-re datáltak…), akkor lassan itt volna az ideje megmutatni komolyabban is a God of War: Ragnarokot, ami PlayStation 5-re és PlayStation 4-re készül. Csak nem ugyanaz a helyzet mint a Horizon Forbidden Westtel? Ott is először 2021 végére rakta a Sony, majd mégis átcsúszott idén februárra. Nem lenne meglepő, ha Kratos és fia is átesik 2023 küszöbén.

Persze ezt a Sony nem fogja egyhamar megerősíteni, de talán joggal gyanakodhatunk erre… hiába erősíti meg 2022-t az egyik fejlesztőjük.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu