A szürke ember: itt vannak a Netflix kémthrillerének első képei és bővebb információk

MOZI HÍREK – A Netflix készülő A szürke ember című kémthrilleréről készült új képek segítségével először láthatjuk Chris Evanst, Ana de Armast, Ryan Goslingot és Regé-Jean Page-et.

 

A Netflix nyilvánosságra hozta A szürke ember című, nagy érdeklődéssel várt filmjének első képét és megjelenési dátumát. A filmet a Russo testvérek rendezik, a főszerepekben pedig Chris Evans és Ryan Gosling látható. A világjáró kémthriller, A szürke ember a Netflix egyik legdrágább filmje, a hírek szerint 200 millió dolláros költségvetéssel, és a tervek szerint egy James Bond-szintű franchise-t indítana el. A szürke ember premierje 2022. július 15-én lesz a mozikban, majd július 22-én a Netflixen is elérhető lesz.

A Netflix közzé is tette A szürke ember első képeit, amelyeken egy bajuszos Chris Evans látható, a szintén stílusos Ryan Gosling mellett. Regé-Jean Page és Ana de Armas is feltűnik a képen. A képeket alább nézheted meg.

A The Gray Man szinopszisa a következő: „Amikor Court Gentry (Gosling), a CIA legképzettebb zsoldosa, akinek valódi kilétét senki sem ismeri, véletlenül sötét ügynökségi titkokat fed fel, Lloyd Hansen (Evans), egy pszichopata volt kollégája vérdíjat tűz ki a fejére, ami nemzetközi bérgyilkosok globális hajtóvadászatát indítja el.”

Izgalmas fordulat, hogy Chris Evans ismét egy ellenfelet fog alakítani A szürke emberben, miután a Tőrbe ejtve című filmben csodálatosan fondorlatos alakítást nyújtott. Joe Russo az Entertainment Weeklynek beszélt arról, hogy Evans egy gonosztevőt fog játszani, miután egy évtizeden át a szabadság és az igazság zászlóvivője volt az MCU-ban.

„Nehéz Chris Evans szintjén találni valakit, aki egy gonosztevő szerepébe lép. Ez az, amiért hagyományosan nem kapunk Ryan Gosling kontra Chris Evans filmet. De ő már azon a ponton van, ahol [a gonosztevőt játszani] sokkal szórakoztatóbb számára, mint hőst játszani, így képesek vagyunk két óriási filmsztárt összehozni, akik szembe kerülnek egymással. Ők nagyon bonyolult karakterek, egymással versengő tervekkel, és ez egy életre-halálra szóló küzdelem.”

A rendezők korábban Al Pacino és Robert De Niro Heat című filmjéhez hasonlították Evans és Gosling karakterei közötti dinamikát.

 

A Netflix reméli, hogy elindítja a nagy kémthriller-franchise-t A szürke ember című filmmel

 

A Netflix csökkenő pénzügyei miatt sok múlik a The Gray Man sikerén. A film állítólag egy új franchise-t indít a cég számára, amely a várakozások szerint James Bondot is lepipálhatja. A hihetetlenül tehetséges színészekkel és stábbal pedig A szürke embernek minden bizonnyal megvan a lehetősége erre.

„Az a szándékunk, hogy versenyképes legyen bármelyik mozifilmmel, és az, hogy Goslinggal és Evansszel meg tudjuk csinálni, egy álom számunkra” – mondta Joe Russo a Deadline-nak 2020-ban. „Az elképzelés az, hogy létrehozzunk egy franchise-t, és felépítsünk egy egész univerzumot, amelynek Ryan áll a középpontjában. Mindannyian elköteleztük magunkat az első film mellett, és ennek nagyszerűnek kell lennie ahhoz, hogy eljussunk a második filmig”.”

A A szürke ember Mark Greaney azonos című, nagy sikerű regénysorozatán alapul, és a Bosszúállók: Endgame forgatókönyvírói, Christopher Markus, Stephen McFeely és Joe Russo adaptációja. A filmben Evans és Gosling mellett több A-listás színész is szerepel, többek között Ana de Armas, Rege-Jean Page, Jessica Henwick, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Wagner Moura, Dhanush és Scott Haze.

A film a mozikban is jön, hogy vajon nálunk is, arról még nincs információ.

Remélhetőleg a Netflix mega-budgetű vállalkozása nem fog csalódást okozni, mint a streamingszolgáltató néhány legutóbbi filmje.

Forrás: Entertainment Weekly

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu