Az Evil Dead játék már most az Army of Darkness DLC-t ígéri

Az Evil Dead: The Game megjelenéséig már csak napok vannak hátra, de a fejlesztő máris a közelgő DLC-k koncepciórajzaival hergeli a rajongókat.

 

A várva várt Evil Dead: The Game a 2022-es horrorjátékok listájának egyik legújabb darabja. A játék alapjául szolgáló filmsorozat egy igazi kultikus klasszikus a ’80-as évekből, amelyet Sam Raimi rendező irányított. Bár a játék megjelenéséig még csak néhány nap van hátra, a fejlesztők máris elkezdtek teasereket megosztani arról, hogy mire számíthatnak a horrorrajongók az Evil Deadből az elkövetkező hónapokban.

Az Evil Dead: The Game először a 2020-as Game Awards-on mutatkozott be, ahol a multiplayer-alapú csapatjátékra helyezték a hangsúlyt. Az egyjátékos tartalom hiánya miatti visszhangot követően azonban végül elhalasztották a játékot, hogy az egyjátékos kínálatra építsenek. Most, a cím megjelenésének közeledtével a fejlesztő Saber Interactive újabb részleteket osztott meg az Evil Dead: The Game történetéről. Ezt követően a fejlesztők koncepciórajzokat osztottak meg az Evil Dead: The Game néhány, a megjelenés utáni tartalomról.

A játék hivatalos fiókjának tweetjében a koncepcióképek az Army of Darknessből ismert Kandar kastélyt mutatják be a térkép vázlatos körvonalaival együtt. A fejlesztők állítása szerint az Army of Darkness DLC ingyenes lesz minden Evil Dead: The Game játékos számára, és ez az egyik a sok készülő DLC közül. Bár a lehetséges megjelenési dátummal vagy tartalmi frissítésekkel kapcsolatban nem sok minden másról tudunk, a játék több DLC-jének híre rengeteg Evil Dead-rajongót izgathat.

De nem a játék az egyetlen új Evil Dead tartalom, ami ebben az évben debütál, hiszen Sam Raimi rendező visszatér a filmes franchise-hoz az Evil Dead Rise folytatásával – ahogy erről előzetesünkben írtunk is. A film 2022-ben jelenik meg az HBO Maxon, és Raimi állítása szerint az Evil Dead Rise félelmetes lesz, miután látta a film különböző vágásait. Bár hivatalosan nem erősítették meg, hogy az Evil Dead: The Game tartalmazni fogja Raimi legújabb filmjét, nem valószínűtlen, hogy a rajongók Evil Dead Rise tartalmat láthatnak a játékban egy jövőbeli DLC-ben.

Összességében 2022 ígéretes évnek bizonyult a horrorrajongók számára. A horrorjátékok idei palettáján szerepel a Dying Light 2, a Dead Space remake, a The Callisto Protocol, a STALKER 2: Heart of Chornobyl, és olyanok, mint az Elden Ring és a Ghostwire: Tokyo. A filmes oldalon a rajongók már most olyan címekkel vannak elkényeztetve, mint a Scream, a No Exit, az X, a Texasi láncfűrészes mészárlás (2022) és még sok más. Akárhogy is, az Evil Dead: The Game megjelenése érdekes kiegészítőnek ígérkezik a horror műfajában.

Az Evil Dead: The Game 2022. május 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Switch-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu