A Rockstar valami elképesztőre készül a GTA VI-tal!

A Rockstar a GTA VI-ról további részleteket árul el a GTA és a Red Dead Online közösségi frissítésében.

 

 

Nagyon úgy tűnik, hogy a Rockstar a Red Dead Online-t félretéve még több erőforrást fordít a Grand Theft Auto franchise új részének fejlesztésére. A vállalat most „minden eddiginél jobban megérti, hogy túl kell szárnyalni a játékosok elvárásait, és a lehető legjobbá kell tenni a következő játékot”.

Ezt maga a Rockstar tette egyértelművé a GTA Online-ról és a Red Dead Online-ról szóló közösségi frissítésben. Még februárban megerősítették, hogy a GTA VI fejlesztése már javában zajlik. A fejlesztők pedig valami igazán elképesztő húzásra készülnek – hiszen hatalmas húzás lenne, ha valóban sikerülnek felülmúlniuk a korábbi epizódok sikerét! Ahogy a VGC megjegyzi, a Rockstar elismerte, hogy…

…a játékkal kapcsolatos hallgatás oka az a „vágy, hogy túlmutassunk azon, amit eddig nyújtottunk”.

Idén januárban a fejlesztő elárulta, hogy a 2024-es pénzügyi évben jelentős növekedést terveznek, amit egy új GTA rész is lehetővé tenne. Ráadásul mindezeket az információkat alátámasztja a GTA IV és az első Red Dead Redemption remasterének esetleges törlése. Ez utóbbit a Kotaku forrásai is alátámasztották.

Óriásiak a várakozások az új GTA VI-ról szóló további információkkal kapcsolatban. A tartalomról egyelőre csupán annyit lehet tudni, hogy a Rockstar egyik alapítója szerint kevésbé provokatív játék lehet. A másik dolog, amit szintén nemrég hallhattunk, a játék zenéjéhez kapcsolódik: ugyanis tudni lehetett, hogy Snoop Dogg zenét vett fel a saga számára.

Forrás: VGC, Kotaku

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu