Botrány: csúnyán pórul jártak a PS Plus Premium Italy felhasználói!

A PlayStation bejelentette a Dino Crisis, a Soulcalibur: Broken Destiny és a Ridge Racer 2 érkezését a PS Plus olasz katalógusba, majd nem sokkal később gyorsan törölte is a címeket.

 

 

Az új PS Plus máris meghonosodott, hiszen több száz játékhoz férhetünk hozzá előfizetés útján. Ám a katalógusba folyamatosan érkeznek az új és retró címek, ahogy azt a PlayStation nemrég bejelentette, akár 17 újdonsággal bővülhet a szolgáltatás listája. Az új rendszernek azonban még mindig vannak hibái és félreértései, amelyek – mint azt néhány órája láthattuk – riadóztatták a közösséget.

Néhány percig az olaszországi felhasználók azt hitték, hogy hozzáférhetnek a Dino Crisishez és még több játékhoz.

A történtekről az olasz PlayStation blogon számoltunk be, amely olyan címekkel bővítette a PS Plus prémium játékok júliusi listáját, mint a Dino Crisis, a Soulcalibur: Broken Destiny és a Ridge Racer 2. A játékosok gyorsan felhívták a figyelmet arra, hogy a japán cég más országokban nem jelentette be ezeket a címeket, amit az olasz felhasználók nagyon izgalmas lépésnek tartottak.

Sajnos a PlayStation Italy úgy módosította a listát, hogy eltávolította az említett játékokat, így a PS Plus Premium felhasználók világszerte ugyanazokat a kalandokat élvezhetik majd júliusban. Bár ez rossz hír az európai ország játékosai számára, nem kevés felhasználó elmélkedik arról, hogy a jövőben találkozhatnak ezekkel a címekkel, ami megmagyarázza a vállalat hibáját.

Elvégre miért beszélnének a Dino Crisisről és társairól, ha nem áll szándékukban felvenni őket a katalógusba?

Akárhogy is legyen, a jelenlegi PS Plus is rengeteg játékkal kecsegteti a felhasználókat. A szolgáltatás egy rakás kalanddal indult, de azt tudni kell, hogy az Essential tagok már most hozzáférhetnek a július hónap 3 ingyenes játékához, amelyek között szerepel a Crash Bandicoot 4: It’s About Time, a The Dark Pictures: Man of Medan és az Arcadeggedon.

Forrás: PushSquare

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu