Spoiler található a God of War: Ragnarok művészeti könyvének borítóján!

A PlayStation Studios Santa Monica Studio (vagy Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio…?) talán nem volt kellően megfontolt a tervezés során.

 

Kezdjük azzal a kijelentéssel, hogy a most következő téma spoilereket tartalmaz, így innentől csak és kizárólag saját felelősségre javasoljuk az olvasást. Akit ez nem zavar, akkor a következő bekezdéstől taglaljuk is.

Szóval a Redditen bukkant fel a kép, ami egy szerb kereskedőtől származik. Ez a God of War: Ragnarok művészeti könyvének borítóját mutatja (a könyvet pedig a játék gyűjtői/Collector’s, Jotnar, továbbá digitális formában a Digital Deluxe Editionben találhatjuk, utóbbi kiadásáért a Dark Horse a felelős). Ezen azt láthatjuk, hogy Sindri harcol, ami eléggé meglepő, és a rajongók szerint Brok meg fog halni a játékban, így ez annyira dühössé teheti Sindrit, hogy még ő is fegyvert ragad.

Viszont a képen Sindri mögé is vessünk egy pillantást. Ő talán Mimirnek tűnik. Akinek nem rémlene a 2018-as God of Warból, emlékeztetőképp: abban a játékban nem volt a karakternek teste. Volt viszont egy utalás, hogy a törpék méreteket vettek, hogy Mimirnek építsenek valamit, és neki kényelmetlen volt, hogy Brok és Sindri végezte ezt. Úgyhogy kapásból két spoiler is van a borítóképen. Érthető, hogy a játékra valamilyen módon utalni kell, de ezt lehetett volna úgy is, hogy Kratos, Atreus, és mondjuk Thor esik egymásnak rajta. Az logikusabb lehetett volna, nem?

A God of War Ragnarok előrendelése pénteken kezdődött, és a legdrágább, Jotnar Edition pillanatok alatt el is fogyott (itt nem fogunk kitérni a tartalomra, mert korábban már megtettük). Csakhogy a skalpolóknak semmi sem elég, ugyanis az eBayen kapásból felbukkantak a pakkok az eredeti ár több mint háromszorosáért. Ausztráliában indult az előrendelés 400 AUD-ért, és ott is pikk-pakk elfogyott a készlet, az Egyesült Királyságban a 220 GBP-s bolti árral szemben követelnek 600-at, de az olcsóbb, gyűjtői változat 180 fontos árával szemben sem restek több mint 300-at elkérni.

A God of War: Ragnarok november 9-én rajtol el PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

Forrás: PSL, VGC, JVL

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu