Az inFamous: Second Son Cole’s Legacy DLC ingyen letölthető – megmutatjuk, honnan!

A Sucker Punch Productions megerősítette, hogy az inFamous Second Son Cole’s Legacy DLC-je már minden játékos számára ingyenesen elérhető.

 

 

Az inFamous-sorozat a Sucker Punch Studios egyik húzócíme, amióta az első játék 2009-ben megjelent PlayStation 3-ra. Amikor a PlayStation 4 megjelenésére készült, az inFamous: Second Son arra szolgált, hogy új játékosokat csábítson a Sony legújabb generációjára.

A 2014-ben, alig néhány hónappal a PS4 megjelenése előtt megjelent a játék bemutatta Delsin Rowe-t, de mivel a játékok között hét év telt el, a játékosok nem tudták, mi történt az új játék eseményei előtt. Ennek érdekében a Cole’s Legacy DLC-t arra tervezték, hogy kitöltse az űrt. A megjelenéskor a gyűjtői kiadás előrendelői bónuszaként volt fenntartva, majd néhány hónappal később bizonyos területeken már megvásárolható volt.

Nyolc évvel a megjelenés után a Sucker Punch a közösségi médián keresztül bejelentette, hogy a Cole’s Legacy DLC mostantól szinte minden játékos számára ingyenes lesz.

Azok, akiknek megvan az Infamous: Second Son, vagy a PlayStation Plus Collection részeként gyűjtötték össze a játékot, a PlayStation Store-on keresztül igényelhetik a kiegészítő tartalmat. Azok számára, akik olyan területen élnek, ahol pénzügyi tranzakciót kell végrehajtaniuk, egy kis díjat kell fizetniük, de a Sucker Punch biztosította a játékosokat, hogy ez csak névleges lesz.

A DLC csomag az inFamous 2 és a Second Son közötti szünetben történt eseményekkel kapcsolatos küldetéseket tartalmaz. A rajongók kedvence, Zeke Dunbar, aki feltűnően hiányzott az egész főjátékból, egy cameo megjelenést kap, és a történet befejeztével Cole néhány féltve őrzött holmija feloldódik a főjátékban.

 

Innen töltheted le az inFamous: Second Son Cole’s Legacy DLC-t!

 

A Sucker Punch odáig ment, hogy a Sly Cooper és az inFamous egyelőre nem tér vissza. Mégis, ezek a bejelentések minden bizonnyal örvendetes hírek lesznek azok számára, akik az első alkalommal lemaradtak a DLC-kről, és szükségük van egy ürügyre, hogy újra megnézzék a franchise-t. Ez jó hír azoknak a játékosoknak is, akik a PlayStation Plus gyűjteményen keresztül fedezték fel a játékot.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu