Csak nem készülget már titokban a Gears of War 6?!

A The Coalition és a Microsoft új álláshirdetése a Gears of War 6 fejlesztésére utal, egy új kampányélményre hivatkozva.

 

 

Mint sokan emlékezhettek, a Gears of War 5 cliffhanger befejezése szinte garantálta, hogy a franchise egy újabb epizóddal gazdagodjon, ám hivatalosan még semmit sem jelentettek be. Sőt, a Gears 6-ról szóló pletykák is erősen korlátozottak. Akad egy-két mendemonda, miszerint a The Coalition egy új Gears játékon, valamint egy új IP-n dolgozik, de semmi sem igazán konkrét. Egy új álláshirdetés azonban hitelt adhat ezeknek a pletykáknak – legalábbis az új Gears címnek.

A Microsoft karrierportálján található álláshirdetés a The Coalition számára, amelyet látszólag először a Pure Xbox szúrt ki, tapasztalt vezető küldetéstervezőt keres.

A hirdetés megemlíti, hogy ez a pozíció szorosan együttműködik majd a kampányigazgatóval és a pályatervező csapattal, hogy a Gears of War 6 általános „élményére, tempójára, jutalmaira és funkcióira” összpontosítson. Az, hogy a Gears 6-ban lesz kampány, nyilván nem meglepetés, de annak fejlesztése egy szép kis megerősítés.

Idén szeptemberben lesz 3 éve, hogy megjelent a Gears 5, szóval ideje lenne egy új játéknak. A listázás miatt azonban sejthető, hogy a Gears 6 még korai stádiumban van. A megjelenésig még eltelhet néhány év, és lehet, a rajongók még sokáig nem hallanak róla. Persze jöhetne hamarabb is, de általában véve a túl korai bejelentés nem szokott jól elsülni. Elvégre a Gears 6 nem lehet egy újabb Elder Scrolls 6 helyzet.

Bár a várakozás hosszú lehet, az Xbox-stúdiók jövője fényesnek tűnik.

A Game Pass ugyanolyan erős, mint valaha, és a Gears of War 6 valószínűleg a megjelenés napján debütálna a szolgáltatáson is. A következő 12 hónapban jelentős játékok érkeznek a szolgáltatáshoz, köztük a Hollow Knight: Silksong és a Starfield, és rengeteg first-party játék van fejlesztés alatt – Avowed, The Outer Worlds 2, Redfall, Fable, State of Decay 3 és még sok más, hogy csak néhányat említsünk.

A Gears of War 6 hivatalosan nem szerepel ezek között, de ezzel az álláshirdetéssel akár az is lehetne. Nem az számít, hogy a The Coalition milyen gyorsan végez – csak az, hogy ha megjelenik, akkor megállja a helyét az elődjével szemben, vagy, ad absurdum, múlja is felül azt.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu