Tessék??? Assassin’s Creed a PUBG-ben???

A Krafton és a Ubisoft között együttműködés Assassin’s Creed-kozmetikumokat és egyéb AC-tartalmakat hoz el a PUBG világába.

 

Képzeld el, ha akarod, Ezio Auditore da Firenzét, amint a reneszánsz Itália háztetőiről csendben a zsákmányára zuhan – de ahelyett, hogy a hírhedt csuklótőrét a nyakukba döfné, inkább egy öntöttvas serpenyővel veri szét őket. Lehetetlen? Nos, igen, legalábbis a játékban, de már nem a fanfiction birodalmában, köszönhetően a Ubisoft és a Krafton együttműködésének, amely augusztusban elhozza az Assassin’s Creed hősöket a PUBG játékba.

Augusztus 17-től szeptember 22-ig a PUBG játékosoknak lehetőségük lesz arra, hogy tematikus kozmetikumokat szerezzenek, többek között:

  • Jelmezek (x2 készlet)
  • Táskabőr (x2 készlet)
  • Ejtőernyős skin
  • Emote
  • Fegyver varázslat
  • Spray tárgy (x2 készlet)

Az eseményen elérhető tényleges jelmezek, spray-k és skinek nincsenek meghatározva, de hasonló crossover van készülőben a Krafton mobilos battle royale-játékához, a New State Mobile-hoz – korábbi nevén PUBG: New State-hez -, amely Ezio ruháját az Assassin’s Creed Brotherhoodból és Shay ruháját az Assassin’s Creed Rogue-ból fogja tartalmazni. Elég logikus tehát a feltételezés, hogy ezek a skinek a PUBG-be is érkeznek, de a Krafton nem volt hajlandó bővebben kifejteni a részleteket.

A PUBG Haven pályája is frissülni fog „korlátozott ideig” a crossover esemény alatt Assassin’s Creed témájú erőforrásokkal és kellékekkel, beleértve a térkép egyik fő épületének teljes átvételét az Abstergo Industries, a multinacionális vállalati konglomerátum által, amely a Templomos Rend modernkori fedőszerveként szolgál: Az épület belsejében egy Animus gép lesz elrejtve, a tetőn pedig „Leap of Faith” párkányokat helyeznek el stratégiailag.

Nem ez az első bizarr, oda nem illő crossover, amelyben a PUBG más kiadókkal vesz részt – sőt, ez viszonylag gyakori jelenség. A korábbi Krafton-kollaborációk során a Mission Impossible, a Resident Evil, a Godzilla, a Jujutsu Kaisen, a League of Legends, a Haruhi Suzumiya és a Warframe kozmetikumai bukkantak fel a PUBG világában.

Sajnos nem úgy tűnik, hogy a PUBG-banda felbukkanna bármelyik Assassin’s Creed-játékban, így bár vicces lenne, hogy Ezio a pápa néhány minőségi főzőedénnyel képeli fel, még nem tartunk ott, hogy ez megtörténjen. Talán majd egyszer.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu