Az Xbox Game Pass elveszítheti az egyik legmenőbb játékát?!

Bár hivatalosan még nem erősítették meg, úgy tűnik, hogy az Xbox Game Pass hamarosan elveszítheti az egyik legsikeresebb játékát.

 

 

A Microsoft Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatása tele van jó minőségű játékokkal, bár az egyik legjobban értékelt cím, amit a rajongók megnézhetnek, az indie sláger, a Hades. Az elképesztően hangulatos roguelike valójában a valaha készült egyik legjobban értékelt játék, így az egyik legjobb ok, amiért érdemes Xbox Game Pass-előfizetéssel rendelkezni. Sajnos könnyen lehet azonban, hogy a Hades elhagyja az Xbox Game Pass kínálatát, így azok, akik még nem játszottak a játékkal, mindenképpen próbálják ki, amíg még lehet.

Érdemes hangsúlyozni, hogy még nem erősítették meg, hogy a Hades tényleg elhagyja az Xbox Game Pass szolgáltatást.

Egy év eleji kiszivárgás azonban arra utalt, hogy a Hades 2022 augusztusában kerül le a Game Passról. Nem mellesleg az Xbox Game Pass játékok jellemzően egy-egy évig maradnak a szolgáltatáson. A Hades 2021 augusztusában került fel a szolgáltatásra, így logikus, hogy hamarosan eltávolítják.

 

 

TESZT - A Supergiant Games legújabb alkotása, a Hades, miután annyi díjat gyűjtött be, hogy még a The Last of Us 2 és a Ghost's of Tsushima is megremegett, végre a konzolokon is tiszteletét tette.

 

 

A jó hír az, hogy a hónap közepénél még biztos, hogy tovább marad. A Microsoft mindössze öt játékot erősített meg, amelyek augusztus 15-én távoznak a Game Passból, és szerencsére a Hades nincs köztük. A vállalat azonban két részletben távolítja el a játékokat az Xbox Game Passból, a második eltávolítási hullámra a hónap utolsó napján kerül sor. Teljesen elképzelhető, hogy a Hades is az augusztus 31-i második eltávolítási hullám része lesz, de a rajongóknak még várniuk kell néhány hetet, hogy kiderüljön, valóban így van-e vagy sem.

Amíg nem érkezik ellentétes bejelentés, talán bölcsebb arra készülni, hogy a Hadest valószínűleg a közeljövőben eltávolítják az Xbox Game Passról.

Ezt figyelembe véve azoknak, akik még nem játszottak a vele, érdemes minél előbb kipróbálniuk. Ugyan a Hades egy hosszú játék, de ha mostanság elkezded, még bőven lesz idő befejezni, mielőtt lekerül a Game Passról.

Ráadásul a Hadest korlátozott ideig kedvezményesen lehet beszerezni. A Game Pass szolgáltatásban elérhető többi játékhoz hasonlóan a Hades is 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg.

Forrás: Juegoss.blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu