Rövid bemutató trailert kapott a Gothic remake [VIDEO]

Nézz meg egy rövid új bemutató trailert a klasszikus RPG, a Gothic közelgő remake-jéhez. A trailer néhány környezetet, egy bányát és pókokat mutat be.

 

A THQ Nordic új trailert adott ki a klasszikus RPG, a Gothic remake-jéhez. A trailer bemutatja az eredeti RPG grafikai fejlesztéseit, amelyeket a remake-ben eszközöltek. Nézd meg alább.

Sajnos a trailer nem igazán mutat játékmenetet. Inkább végigvezet minket néhány környezeten, és közben különböző interakciókat mutat be az NPC-k között.

A trailer végül azzal ér véget, hogy egy óriáspók megtámad egy bányászt, és elhurcolja, mielőtt egy pókhorda megtámadna egy másik bányászt.

A Gothic remake-et egy újonnan alakult stúdió fejleszti, az Alkimia Interactive néven és nem az eredeti fejlesztő csapat, a Piranha Bytes. A kiadó THQ Nordic mindenesetre úgy döntött, hogy a klasszikus Gothic remake-je az új csapattal is jó ötlet és egy játszható teaserrel próbálják felmérni az érdeklődést.

A Gothic tavaly kapott néhány screenshotot, amelyek a játék sötét, komor környezetét mutatták be.

Az eredeti Gothic még 2001-ben jelent meg, és a német Piranha Bytes legelső játéka volt, egyben a sorozat első része is. A trilógia első két része még egész szép sikert aratott, azonban a harmadik rész és a a német csapat másik trilógiája, a Risen már igen mérsékelt népszerűséget mondhat csak magának. A Risen 3 2014-ben jelent meg, PC-re és Xbox 360-ra és PS3-ra, azóta a Piranha Bytes nem fejlesztett semmit.

A Gothic PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re érkezik. Jelenleg nincs bejelentett megjelenési dátum a játékhoz.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu