Crypto visszatért az új Destroy All Humans 2: Reprobed trailerben [VIDEO]

A THQ Nordic tegnap nagyszabású bemutatót tartott a készülő játékokról. Láthattunk új játékmenet-felvételeket a várva várt játékokról, valamint vadonatúj játékok bejelentését is. Az egyik játék, amiről már egy ideje tudtuk, hogy készül, a Destroy All Humans 2: Reprobed, amelyből most egy új trailert kaptunk.

 

A Destroy All Humans! 2 eredetileg 2006-ban jelent meg, PS2-re és Xboxra, és csakúgy, mint az első esetében, a Destroy All Humans 2: Reprobed is az ősrégi játék remake-je. Ez az új trailer inkább a Destroy All Humans 2 történetére koncentrál. Úgy tűnik, a cselekmény változatlan marad az eredeti játékhoz képest. Egy új Crypto, újabb invázióra érkezik a Földre.

Látjuk, ahogy Crypto egy Blisk nevű parazita idegen faj ellen veszi fel a harcot. Azt hitték, hogy már kiirtották őket, de visszatértek. Ezúttal az embereket fertőzik meg, és egy újfajta förtelmet hoznak létre, amit Crypto elpusztít.

A trailerben Natalya Ivanova, a KGB ügynöknője is látható. Crypto vele dolgozik együtt, hogy leszámoljon a KGB-vel és a Bliskkel. Ő is szeretné… öhm… megszondázni őt. Tudod, felvenni az első kapcsolatot? Fajok közötti szexuális kapcsolatot létesíteni?

Ha még nem játszottál az eredeti Destroy All Humans 2-vel, akkor ez a trailer tökéletes arra, hogy megismerd, miről is van szó. Épp időben érkezett a megjelenéshez is.

A Destroy All Humans 2: Reprobed augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re.

Te is beszereznéd a Reprobedet? Fogtok játszani ezzel a remake-kel? Írjátok meg nekünk az alábbi hozzászólásokban.

Forrás: CGOConnected

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu