Lethal Honor: Order of the Apocalypse: egy hack-and-slash roguelite PC-re és régi generációs konzolokra is! [VIDEO]

A HandyGames kiadó és a spanyol Viral Studios fejlesztőcég a Lethal Honor című hack-and-slash roguelite játékkal jelentkezett: Order of the Apocalypse című játékát PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re (Steam). Megjelenési dátumot nem jelentettek be.

 

Íme egy áttekintés a játékról, a HandyGames sajtóanyaga alapján:

 

„Öld le lidérces lények hordáit könyörtelen izometrikus közelharcokban, amelyek művészeti stílusa a felnőtt szuperhősös grafikai regények 1980-as évekbeli sötét korszakára emlékeztet. Egy árnyékos és ostromlott poszt-apokaliptikus világban játszol különböző karakterekkel, hogy kibontakoztass egy összetett történetet. A számtalan képességgel, tucatnyi harci stílussal és számos másodlagos mechanikával minden egyes menet olyan, mint egy képregénysorozat új száma!

„Az élet rövid, a halál pedig végleges.”

A Lethal Honor fejlődési modellje a rogueliták újragondolása. A kiválasztott képregénypanelek zökkenőmentesen beépülnek a játékmenetbe, hogy strukturálják az útvonalakat, amelyek procedurális futásokon haladnak át. Minden egyes futással és minden egyes halállal közelebb kerülsz az egyik főszereplő felébresztéséhez, akiknek mindegyike saját történettel rendelkezik. Ölj vagy megölnek, fuss vagy átgázolnak rajtad, adj cserébe, de soha ne add fel!

Készülj fel az igazság felfedezésére! Üdvözöljük a Lethal Honor: Order of the Apocalypse-ban!

 

Főbb jellemzők:

 

  • Brutális izometrikus hack-and-slay rogue-lite játékmenet.
  • Durván kézzel rajzolt sötét kori grafikus regény művészeti stílusa 3D-s forgatókönyvekkel kombinálva: SZEMBESÜLJ A KÉPREGÉNNYEL!
  • Több különböző biom és főszereplő saját történettel, képességekkel és játékstílussal.
  • Érett, sötét és összetett történet.
  • Procedurális tartalom.

 

Nézd meg a bejelentő trailert itt:

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu