Anne Heche utolsó filmjét a jövő hónapban tervezik bemutatni

MOZI HÍREK – A Lifetime továbbra is tervezi, hogy jövő hónapban bemutatja legújabb Anne Heche filmjét, mivel a film „fontos” a színésznő számára.

 

 

Tegnap lekapcsolták a létfenntartó készülékről Anne Heche amerikai színésznőt, aki másfél hete szenvedett rendkívül súlyos autóbalesetet. A baleset következtében kómába esett, majd nem sokkal később agyhalottnak nyilvánították; szerveit a családja transzplantációs célokra ajánlotta fel. Miközben Anne Heche életéért küzdöttek, a Lifetime-nál arról folytak a beszélgetések, hogy mi legyen a legújabb filmjével, a Girl in Room 13-mal.

A Variety szerint a Lifetime csütörtökön a Television Critics Association sajtókonferenciáján prezentálta a filmet bemutató panelt.

A csatorna ügyvezető alelnöke és programozásért felelős vezetője, Amy Winter megerősítette, hogy a terv továbbra is az, hogy a filmet a tervezett időpontban mutatják be. Mivel a film ötlete az volt, hogy egy nagyon komoly témára világítson rá, Winter szerint Anne Heche-nek a Girl in Room 13 többi szereplőjével együtt nagyon fontos volt, hogy ez a film megjelenjen.

„Mi itt a Lifetime-nál mindannyian mélyen aggódunk érte és minden érintettért. Reméljük, hogy a barátai és a családja erősek maradnak ebben a nehéz időszakban. Önök ugyanannyit tudnak, mint mi, és arra kérjük Önöket, hogy tartózkodjanak az egészségi állapotáról való érdeklődéstől. Ez a projekt fontos Heche-nek és mindannyiunk számára. Mindannyian egy olyan filmet akartunk készíteni, amely felhívja a figyelmet az emberkereskedelem megdöbbentő problémájára. Reméljük, hogy ez a film megmozgatja Önöket, és ugyanúgy inspirál, mint Anne-t, hogy segítsen nekünk a nők elleni erőszak megállításáért folytatott küldetésünkben.”

Elisabeth Rohm rendezőnő is jelen volt a panelen, és elmondta, hogy a Girl in Room 13 szeptemberben debütál a Lifetime-on. Rohm is dicséri Heche alakítását a filmben.

„Mindannyian annyira elkötelezettek vagyunk az ügy, a nők elleni erőszak megállítása mellett, és még egyszer nagyon köszönöm a Lifetime-nak, hogy létrehozta ezt a platformot. Mindannyian, különösen Larissa, aki ezt az áldozatot játszotta, elkötelezettek vagyunk az ügy mellett. Beszéltünk róla – mindannyian -, hogy ez a küldetésünk. És bár [Anne] nagyon hiányzik, most azt mondom, hogy a film befejeződött.”

Kérdéses, hogy a tény, hogy hivatalosan is halottnak nyilvánították a színésznőt, változtat-e bármit a Lifetime tervein a premiert illetően. Mi mindenesetre mély részvéttel adózunk Anne Heche hozzátartozóinak és szeretteinek, hiszen személyében egy tehetséges, elhivatott és a komoly témák mellett mindig elkötelezett színésznőt gyászol most a filmvilág.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu