Dokumentumfilm készült a GoldenEye 007 játékról – íme a premier dátuma!

MOZI HÍREK – A GoldenEra dokumentumfilmjét a híres GoldenEye 007-es játékról a hivatalos megjelenés után a Cinedigm streaming cég vásárolta meg.

 

 

A játékosok és James Bond-rajongók hamarosan betekintést nyerhetnek a Nintendo 64-es GoldenEye 007 produkciójának kulisszatitkaiba. A GoldenEye 007 készítésére összpontosító dokumentumfilmről a megjelenés dátumának közeledtével derülnek ki részletek.

A Rare által készített 1997-es játék az 1995-ös James Bond-film, a Goldeneye alapján készült. A GoldenEye 007 egy meglepően hiteles és összetett első személyű lövöldözős játék volt, és különbözött attól, amit a játékosok más FPS-játékoktól, például a Doomhoz hasonló sci-fi / fantasy lövöldözős játékoktól megszokhattak. Magával ragadó egyjátékos élményt és négyszemélyes, osztott képernyős többjátékos módot kínált. A játék számos díjat nyert – sokan minden idők egyik legjobb videójátékának tartják. Így helyénvalónak tűnik, hogy a játék készítéséről dokumentumfilm készüljön, és most a játékosok is friss információkat kapnak arról, hogy ki adja ki a dokumentumfilmet, és mikor nézhetik meg.

Eddig annyit lehetett tudni, hogy az Altitude Films, egy brit filmforgalmazó cég készíti a GoldenEra című dokumentumfilmet.

Most új információk láttak napvilágot, amelyek szerint a streaming óriás Cinedigm lesz az amerikai szórakoztatóipari cég, amelyik kiadja a filmet. A GoldenEra augusztus 23-án kerül adásba digitális és lekérhető formában is. Hogy a GoldenEra milyen Cinedigm platformon fog megjelenni, azt egyelőre csak találgatni lehet, de a feltételezések szerint a Docuramán, mivel ez a Cinedigm dokumentumfilmekre és filmfesztivál-tartalmakra specializálódott streaming-szolgáltatása. További információk arról, hogy hol lehet megnézni a dokumentumfilmet, az Altitude Films weboldalán találhatók, valamint a GoldenEra könnyen elérhető trailere is.

 

 

A GoldenEye 007 remake-jének hiányában egy rajongó újraalkotta a mitikus játékot a Far Cry 5 szerkesztőjével. - James Bond

 

 

Az Altitude Films honlapján található szinopszis szerint a GoldenEra a GoldenEye 007 25. évfordulójának megünneplése alkalmából a GoldenEye 007 megalkotásának és örökségének hihetetlen belső története. Yolanda Macias, a Cinedigm tartalomért felelős vezetője hivatalos nyilatkozatban beszélt a GoldenEra fontosságáról, kiemelve azt a kulturális hatást, amelyet a GoldenEye 007 a videójáték-iparra gyakorolt a megjelenése idején:

„A >>GoldenEye<< még két évtizeddel a megjelenése után is óriási hatással van a mai játékokra.”

„A rajongóknak rengeteg mindent szerethetnek majd ebben a dokumentumfilmben. Akár a játékok, a CON-ok, a ’90-es évek vagy James Bond rajongója vagy, ez a film olyan pontosan foglalja össze azt a korszakot, és nosztalgiafaktort hoz.”

Annak ellenére, hogy a Daniel Craig-féle James Bond-filmek saga a véget ért, még mindig nagyszerű időszak a franchise rajongóinak lenni. Ebben a hónapban mutatják be a GoldenEye 007 című dokumentumfilmet, pletykák keringenek egy lehetséges GoldenEye 007 remasterről, sőt, az IO Interactive-nál egy teljesen új játék is fejlesztés alatt áll „Project 007” címmel.

Forrás: Collider, Altitude Films

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu