Goldeneye 007: Visszatér az ikonikus James Bond-játék?

Múlt héten valami furcsa dolog történt az Xbox platformon; megjelentek a Goldeneye 007-hez kapcsolódó achievementek. Jelent ez valamit?

 

 

A Goldeneye 007 egy ikonikus lövöldözős játék. A Nintendo 64 egyik legsikeresebb játéka volt, gamerek egy egész generációjának adott lehetőséget arra, hogy James Bond izgalmas kalandjait videojáték formájában élvezhesse. A címhez kapcsolódó néhány beépített achievement nemrég jelent meg az Xboxon, ami mindenféle elméletek kiindulópontjául szolgált.

A VGC beszámolója szerint megújították a védjegyet, amely lehetővé teszi, hogy a Goldeneye kifejezés „letölthető elektronikus játékszoftverre” utaljon. Így a Danjaq, LLC, a 007-es franchise-hoz kapcsolódó számos védjegyet, karaktert és egyéb elemet birtokló cég egy olyan időszakban tette meg ezt a lépést, amikor az új játékkal kapcsolatos elméletekből nincs hiány. Ráadásul úgy tűnik, hogy ez a spekulációs hullám még néhány hétig folytatódhat.

A VGC azt állítja, hogy információi vannak a Goldeneye 007 HD remaster verziójáról, amely állítólag az ukrajnai háború miatt késik. Az állítólagos projekt mögött álló emberek nem nyilatkoztak erről, így azt javasoljuk, hogy a hivatalos megerősítés megjelenéséig kezeljük ezeket az információkat némi fenntartással.

Érdemes megjegyezni, hogy egy védjegy megújítása nem mindig vezet újabb videojátékok gyártásához. A Goldeneye 007 azonban valóban visszatérésre készült Xbox 360-ra, amíg a Nintendo be nem fejezte a fejlesztést, amiből így végül maradt nekünk egy törölt projekt és 2 óra játékidő.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu