Pornósztár lehet Amber Heardből?

MOZI HÍREK – Az Aquaman sztárja, Amber Heard állítólag több millió dolláros ajánlatot kapott egy felnőtt filmre. Vajon bekapja a csalit?

 

Már két hónapja, hogy Amber Heard elvesztette a bírósági pert volt férje, Johnny Depp ellen, és bár még mindig nem tudjuk, mi lesz a következő lépése az Aquaman és az Elveszett királyság ellentmondásos sztárjának, az általános vélekedés jelenleg az, hogy a karrierje Hollywoodban a süllyesztőbe került.

Úgy tűnik azonban, hogy egy másik stúdió is érdeklődik Amber szolgálatai iránt, de ez határozottan távol áll attól, amit Tinseltownban megszokott. Az ausztrál Poptopic friss jelentése szerint a felnőttfilm-iparban dolgozók szemet vetettek a Mera színésznőre, aki az Aquaman 2-ben teheti meg utolsó DC-s szereplését.

A Zen Models nevű felnőtt modellügynökség állítólag hajlandó fedezni a színésznő Depp felé fennálló tartozásait, és még többet is, ha beleegyezik, hogy egy X-filmben szerepeljen. Az említett többmilliós üzletről állítólag azután értesült Amber csapata, hogy ügyvédje, Elaine Bredehoft kapott egy e-mailt az ügynökségtől.

A pletyka hitelességét még nem sikerült bizonyítani, de érdemes megemlíteni, hogy több hír is azt állította, hogy a színésznő nincs jó anyagi helyzetben a rágalmazási per elvesztése után. A múlt hónapban arról is beszámoltunk, hogy Amber egy többmilliós szerződést kötött, hogy egy mindent eláruló könyvön dolgozzon, így gondolom, bármit hajlandó megtenni, hogy megmentse magát a további anyagi gondoktól.

Mindeközben az Aquaman és az elveszett királyság mozibemutatóját 2023. március 17-re tették át. Johnny Depp következő filmszerepét pedig már megerősítették: a Jeanne du Barry című filmben XV. Lajos királyt fogja alakítani.

 

Forrás: Epics Stream

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu