A Kena: Bridge of Spirits nagyszabású frissítést kap, amely „New Game+”-t is ad a játékhoz

A játék első évfordulójának közeledtével az Ember Lab bejelentette, hogy a közeljövőben egy jelentős frissítés érkezik a Kena: Bridge of Spirits játékhoz.

 

Bár sok gyönyörű játék jelent meg az elmúlt években, nehéz találni egy vizuálisan lenyűgözőbbet, mint a Kena: Bridge of Spirits. Az Ember Lab által fejlesztett és kiadott játék középpontjában egy Kena nevű fiatal szellemvezető áll, aki segít a bajba jutott lelkeknek továbblépni a szellemvilágba. Bár a játék már majdnem egy éve megjelent, a fejlesztők még nem fejezték be az új tartalmakkal való bővítést, hogy a rajongók igényeit továbbra is kielégíthessék.

Nemrég az Ember Lab bejelentette, hogy egy ingyenes új frissítés érkezik a Kena: Bridge of Spirits játékhoz. Bár a fejlesztő a múltban már javította a játékot, hogy kijavítsa a hibákat és új kozmetikumokat adjon hozzá, ez a közelgő frissítés úgy tűnik, hogy a legtöbb tartalmat hozza a játékhoz, mióta az 2021 szeptemberében megjelent. A játék első évfordulójának alkalmából Anniversary Update-nek nevezik, és kapott egy bejelentő trailert, amely számos új kozmetikumot és a játékba érkező új funkciót mutat be.

A bejelentés fénypontjai között kiderült, hogy a New Game+ is érkezik a Kena: Bridge of Spirits játékhoz. Ezzel az új funkcióval a játékot befejező játékosok újra végigjátszhatják a kalandot mindazzal, amit a korábbi végigjátszások során már feloldottak. Továbbá a rajongók „újratervezett és nagyobb kihívást jelentő harci összecsapásokban” vehetnek részt.

A New Game+ hozzáadásán túl az Anniversary Update számos más izgalmas kiegészítést is tartalmaz. A frissítés például új Charmstone-okat ad hozzá, amelyek megváltoztatják játékmenetet a harc során. Továbbá a Spirit Guide Trials is bekerül a játékba, ami egy vadonatúj játékmód, amely különböző kihívásokat tartalmaz. A fejlesztő szerint a játékosok a Spirit Guide Trials teljesítésével új ruhákat oldhatnak fel Kena számára és különböző Charmstone-okat. Az egyik legjelentősebb új, Shadow nevű öltözékről azonban kiderült, hogy kizárólag a Kena: Bridge of Spirits Deluxe Edition kiadásához lesz elérhető.

Az évfordulós frissítéssel kapcsolatos hírek mellett az is kiderült, hogy a Kena: Bridge of Spirits Steamre is megjelenik. Ez izgalmas hír a PC-sek számára, hiszen a játék eddig csak az Epic Games Store-on keresztül volt elérhető PC-n. A játék Steam-kiadására szeptember 27-én kerül sor, ami ugyanaz a nap, amikor az Anniversary Update is elérhetővé válik.

Valószínűleg sok rajongó számára izgalmas lehet, hogy az Ember Lab gyönyörű játéka sok hónappal a megjelenés után kap egy nagyobb frissítést. Ráadásul a közelgő tartalom bejelentése potenciálisan azt jelenti, hogy a Kena: Bridge of Spirits folytatása is megtörténhet egyszer. Az Ember Lab azonban még nem erősítette meg, hogy erre sor kerül, vagyis a játékosoknak várniuk kell, hogy mit hoz a jövő.

A Kena: Bridge of Spirits PC-re és PlayStation konzolokra jelent meg, a játék tesztjét itt olvashatjátok el.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu