High on Life: csúszhat a Rick és Morty készítőinek új shootere?!

A High on Life, az idén Xboxra és PC-re megjelenő, őrületes katyvasznak tűnő lövöldözős játék megjelenését eltolták: úgy néz ki, egészen pontosan december 13-ig.

 

 

A Squanch Games – a Rick és Morty társalkotója, Justin Roiland által vezetett stúdió – eredetileg 2022 októberére tűzte ki a High on Life megjelenését, ami azt jelenti, hogy ez a késés nagyjából hat héttel tolja hátrébb a megjelenést. Úgy hangzik, mintha egy kicsit több időre lenne szükség a csiszoláshoz.

„Van egy jó és egy rossz hírünk. Nyugodtan válaszd ki, melyiket szeretnéd előbb elolvasni; nem avatkozunk bele a szabad akaratodba” – olvasható a játék hivatalos Twitter-fiókján megosztott frissítésben.

„A jó hír: a High on Life még mindig 2022-ben érkezik! A Squanch Games keményen dolgozik azon, hogy a legjobb játékélményt fejlessze ki, ami a képernyőtökre kerül, és egy kis plusz idő, hogy kigyomláljunk néhány hibát, sosem árt.”

Ahogy azt egy Roilandtól származó játéktól elvárhatod, a High on Life telis-tele van abszurd komédiával és nagy sci-fi ötletekkel, amit egy első személyű lövöldözős keret köré formálnak, Metroidvanias-elemekkel. Egy intergalaktikus fejvadász szerepében játszol majd, akinek az a feladata, hogy leszámoljon egy idegen kartellel, amely az emberi életenergiát használja fel, hogy betépjen.

A bejelentő trailer valahogy úgy nézett ki, mint a Psychonauts egy LSD-trip kellős közepén.

A High On Life tehát 2022. december 13-án jelenik meg, és Xbox „konzolos launch exclusive” lesz, ami nyitva hagyja annak lehetőségét, hogy a jövőben más platformokra is megjelenjen – PC-re például már bejelentették.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu