PGA Tour 2K23: hamarosan érkezik a Tiger Woods nevével fémjelzett golfjáték! [VIDEO]

A 2K kiadott egy trailert a PGA Tour 2K23-hoz, amelyben megerősíti az előrendeléseket, a megjelenési dátumot és a címlapon szereplő sportolót, Tiger Woodsot.

 

 

A 2K új trailert adott ki a PGA Tour 2K23 nevű golfjáték franchise-ához, melyben sztárvendégek is feltűnnek. A megjelenési dátumot jelző trailerben a Happy, a flúgos golfosban Shooter McGavin szerepéről ismert hollywoodi sztár, Chris McDonald, valamint az idei PGA Tour 2K23 arca, Tiger Woods látható, aki egy Trónok harca-ihlette trónuson csücsül.

A trailerből nemcsak az derül ki, hogy Tiger Woods váltja Justin Thomast címlapon szereplő sportolóként, és hogy a PGA Tour 2K23 hivatalosan októberben jelenik meg, hanem az is, hogy az előrendelések azonnal indulnak.

A PGA Tour 2K23 normál változata október 14-én kerül a boltokba, míg a két speciális kiadás, a Deluxe Edition és a Tiger Woods Edition október 11-től kapható. A játék minden változata kettős támogatást nyújt mindkét játékkonzol-generációhoz, legyen szó akár PlayStation 4-ről és PlayStation 5-ről, akár Xbox One-ról és Xbox Series X-ről.

A Deluxe Edition három különböző kiegészítő csomagot tartalmaz 99,99 dolláros áron. A Deluxe Bonus Pack 1300 virtuális valutát tartalmaz, amellyel a PGA Tour 2K23 játékosai fogadhatnak, egy hokiütő puttert, egy arany baseball sapkát, egy arany golfkesztyűt és 3 ritka golflabdatartót. A Michael Jordan Bonus Pack a legendás kosárlabdázót játszható karakterként teszi elérhetővé, továbbá 4 közönséges golflabdatartót kínál, míg a Golden Club Pack egy arany driverrel, egy arany putterrel és négy nem mindennapi golflabdatartóval kedveskedik a leendő vásárlóknak.

A 2K Tiger Woods-szal kötött üzletének igazi gyümölcse a Tiger Woods Edition, amely tartalmazza a Deluxe Edition összes finomságát, és két külön csomagban Tiger Woods-témájú testreszabásokat ad hozzá.

A 119,99 dolláros különkiadás egy Tiger Woods TaylorMade ütőszettet, egy Tiger Woods pólót, három epikus golflabdatartót, egy piros pólót, egy fekete nadrágot, egy fekete kalapot, Tiger Woods golfcipőt és övet, valamint Tiger Bridgestone márkájú golflabdákat ad a játékhoz. A 69,99 dollárba kerülő Standard Edition a Golden Club Packot tartalmazza, és minden előrendelés Michael Jordan Bonus Packot is tartalmaz.

Ez az első alkalom, hogy Tiger Woods egy PGA-játék borítóján szerepel, mióta Rory McIlroy felváltotta őt az EA PGA Tour 2015-ben. Most Tiger Woods csatlakozik a PGA Tour 2K23-ban szereplő profi golfozók listájához, akik között olyan PGA és LPGA sztárok is szerepelnek, mint Lexi Thompson, Lydia Ko, Brooke Henderson, Tony Finau, Collin Morikawa és Will Zalatoris. A 2K a legnépszerűbb golfpályákat is licencelte a játékhoz.

Forrás: PGA Tour

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu