Horizon Chase 2: újra az úton [VIDEO]

Az Aquiris játéka először Apple Arcade-on fog megjelenni, de később a többi platform is a terítéken lesz.

 

A Horizon Chase 2 egy klasszikus, gyors tempójú, sokak által könnyen megtanulható arcade versenyzős játék lesz egyedi művészeti stílussal, izgalmas soundtrackkel, és minden játékmód rendelkezik online multiplayeres lehetőséggel. Az első rész továbbfejlesztéseképp az arcade autóversenyzés szelleme is megmaradt. Magával ragadó, nagy sebességű játékról van szó, ami így hangulatilag és játékmenetileg is magas szinre törekszik, ezzel igyekezve visszahozni a 90-es éveket (akkoriban volt az arcade versenyzős játékok aranykora). Egyike azon játékoknak, amiket könnyű elkezdeni, de nehéz profi szinten elsajátítani.

Nem kell bonyolult beállításokkal törődni: csak az előzésekre, elágazásokra és nitrókra kell figyelni, és mindehhez a versenyzői készségünk mellett a gyors reflexeinkre lesz szükség. Akár egy csapatot is létrehozhatunk barátainkkal, hogy együtt versenyezhessünk a világ minden tájáról kormány mögé ülő játékosokkal. A világ teljesen három dimenziós lesz, egyedi művészeti stílussal. Vibráló színek, időjárási viszonyok, és mindezt Barry Leitch soundtrackjével aláfestve. Ezzel az Aquiris szerint művészeti szintre emelkedik a játékmenet.

Piros vagy kék, csillagok vagy lángok, rajtunk áll, miképp szabjuk testre autónkat, hogy így valóban egyedi legyen. Kozmetikai tárgyakat gyűjthetünk és a statisztikánkat is javíthatjuk a World Tour során. Az eltérő játékmódokkal lépést tarthatunk a vizuális jutalmak terén. A Horizon Chase 2 úgy lett megtervezve, hogy gyakran játsszunk vele, mert a nagy frissítések új jutalmakat, az eltérő játékmódok pedig más-más kihívásokat hoznak. A kocsik tuningolhatóak is lesznek.

A Horizon Chase 2 szituációja egy kicsit vicces, ugyansi egy platformon napokon belül elrajtol, de a többieknek minimum három hónapot kell várni. Az Apple Arcade-en már szeptember 9-én elstartol az Aquiris játéka, de „az összes nagy konzolon” és PC-n csak 2023-ban lesz megjelenés. Ebből adódóan esélyes, hogy PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is meg fog majd jelenni a Horizon Chase 2.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu