David Harbour rosszalkodik Mikulásként a Vérapó trailerében [VIDEO]

MOZI HÍREK – David Harbour az Vérapó című ünnepi thriller első trailerében, amelyben a „Stranger Things” sztárja a Mikulást alakítja, még tovább erősíti vagány színészi portfolióját.

 

Tommy Wirkola norvég filmrendező rendezésében Harbour a Kris Kringle egy mogorvább, bánatosabb változatát alakítja, aki a trailerben minden, csak nem vidám. Szenteste a (nem is olyan) Szent Miklós találkozik egy családdal, akiket egy csapat zsoldos tart túszként fogva, és kénytelen a saját kezébe venni a dolgokat.

Harbour mellett olyan társulat játszik, mint Cam Gigandet, Beverly D’Angelo és John Leguizamo. A forgatókönyvet Pat Casey és Josh Miller írta, akik korábban az első és a második élőszereplős „Sonic the Hedgehog” filmet írták.

A Vérapó exkluzív vetítése a New York Comic Con közönségének lesz látható október 7-én, majdnem két hónappal a film premierje előtt. Harbour először a CinemaConon ugratta meg a projektet áprilisban, ahol a színész telt ház előtt beszélt a Caesar’s Palace-ban.

„Ki ne szeretné a nagyszerű akciófilmeket, igaz?” kérdezte Harbour a Syfy szerint a kongresszus résztvevőinek tömegétől. „És a karácsonyi filmek? Mit szólnátok egy olyan filmhez, ami egyszerre nagyszerű akciófilm és a legjobb karácsonyi film? A ‘Die Hard’. A kibaszott ‘Die Hard’. Mi lenne, ha… várj egy percet, várj egy percet! Mi lenne, ha a király rendező Tommy Wirkola és a 87North producerei, tudod, azok az őrültek, akik az ‘Atomic Blonde’-ot, a ‘John Wick’-et, a ‘Nobody’-t és a ‘Hobbs [&] Shaw’-t csinálták, állnának az egész mögött? És, várj egy percet, mi lenne, ha én játszanám benne a kibaszott Mikulást?”

A Vérapó december 2-án kerül a mozikba, és az ünnepi szezont vidámsággal és vérontással indítja. Nézd meg a teljes trailert alább.

És íme a magyar szinkronos verzió:

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu