The Medium: tévésorozat készülhet a Bloober Team horrorjátékából?!

MOZI HÍREK – A The Medium projektet Tomasz Bagiński, a Netflix The Witcher sorozatának executive producere fogja felügyelni.

 

 

A The Medium fejlesztője, a Bloober Team kedden hozta nyilvánosságra, hogy együttműködési megállapodást írt alá a Platige Image vállalattal a horrorjáték tévésorozatra történő adaptálásáról. A projektet a Netflix The Witcher sorozatának executive producere, Tomasz Bagiński fogja felügyelni.

A bejelentés a lengyel stúdió hivatalos blogján jelent meg, ahol Piotr Babieno elnök tett néhány megjegyzést. Kiemelte, hogy ez „a tökéletes időszak az ilyen [videójátékból tévébe történő] adaptációk számára”, és példaként olyan Netflix-sorozatokat említ, mint a Cyberpunk: Edgerunners és az Arcane.

A játékban elmesélt történetet a játékosok nagyra értékelték, és most még több ember hallhat róla.

Az olyan játékokon alapuló streaming platformok legutóbbi sikerei, mint a Cyberpunk: Edgerunners vagy az Arcane megmutatták, hogy ez a tökéletes időszak az ilyen produkciók számára.

A horrorjáték 2021 januárjában jelenik meg Xbox Series X/S-re és PC-re. Ezt követően 2021 szeptemberében PS5-re is megérkezett, mi is teszteltük. Mivel a sorozatot csak most erősítették meg, így még eltarthat egy darabig, mire az első hivatalos információk kiderülnek.

A The Medium főszereplője Marianne, aki két világban él: a miénkben és egy ellenséges szellemvilágban.

A játék elején Marianne különös látomást kap: egy kislányt, akit meggyilkoltak egy tóban.

A látomás mögötti igazságot egy elhagyatott szállodában véli felfedezni. Amikor odaér, rájön, hogy sok évvel ezelőtt a hely egy szörnyű tragédia színhelye volt, és olyan rejtélyt rejt, amelyet csak egy médium tud megoldani.

Forrás: Bloober Team

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu