Minimum 3 játékra szóló megállapodás az Electronic Arts és a Marvel közt!

Eddig egy játék volt hivatalos tőlük: a Dead Space Remake után a Motive a Vasemberből készít egy játékot, de az Egérbirodalomba tartozó Marvel és az Electronic Arts utána még minimum két projektet fog megvalósítani.

 

A Vasember projektet már szeptemberben bejelentette az Andrew Wilson vezette kiadó és a Disney, de ez csak a kezdet: az Electronic Arts weboldalán olvashatjuk, hogy „minimum” három akció-kaland műfajú játék jön PC-re és konzolokra az EA-től, amik a Marvel univerzumában játszódnak eredeti történetekkel. Főleg Vasember lesz az érdekes: a 2000-es évek második felében látott két Iron Man játék ugyanis nem volt olyan nagyon maradandó…

„Régóta rajongunk a Marvelért és lenyűgöző vezetésükért, így ez egy figyelemre méltó pillanat mind a fejlesztőink, mind a játékosaink és rajongóink számára. Alig várjuk, hogy a Marvelt az EA alkotói családjában üdvözölhessük, és tudjuk, hogy ez az együttműködés kivételes élményeket fog nyújtani a játékosainknak. Alig várjuk, hogy lássuk a játékosok reakcióit, amikor Vasember páncélzatába bújnak, és megteszik azokat a rendkívüli dolgokat, amelyekről ez a szuperhős ismert,” írta a sajtóközleményben Laura Miele, az Electronic Arts igazgatója.

„A Marvelnél arra törekszünk, hogy a legjobb csapatokat találjuk meg, akik olyan hősies utazásokra vihetik el karaktereinket, amilyenekre eddig még nem volt példa, és az Electronic Arts-szal való együttműködés segít nekünk ebben. Büszkék vagyunk arra, hogy lelkes, kreatív munkatársak vagyunk a fejlesztőkkel, így megvan a szabadságuk, hogy valami mélyen egyedi és igazán figyelemre méltó dolgot hozzanak létre. A Motive csapata éppen most kezdi ezt meg a Vasember játékukkal, és alig várjuk, hogy a játékosok a távoli jövőben többet tudjanak meg róla,” tette hozzá Joy Ong, a Marvel Games ügyvezető alelnöke.

A Vasemberből készülő játékról az Electronic Arts elmondta, hogy ennek sztorija „a karakter gazdag történelméből merít” majd, Tony Stark összetettségét, karizmáját és kreatív zsenialitását nem hagyja figyelmen kívül, „lehetővé teszi a játékosok számára, hogy átérezzék, milyen érzés valóban Vasemberként játszani.” A fejlesztőcsapatot Olivier Proulx vezeti (Marvel’s Guardians of the Galaxy), mellette pedig olyan iparági veteránok dolgoznak, mint Ian Frazier, Maelenn Lumineau és JF Poirier.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu