Megjelenési dátumot kapott az Atomic Heart [VIDEO]

„Fedezz fel egy egyszerre őrült és magasztos utópisztikus világot”. Az Atomic Heart 2023. február 21-én jelenik meg.

 

Az első személyű akció-RPG Atomic Heart 2023. február 21-én jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One és PC-re a Steamen keresztül, jelentette be a kiadó Focus Entertainment és a fejlesztő Mundfish. Az Xbox Game Passon keresztül is elérhető lesz.

A normál kiadás mellett egy Premium Edition is elérhető lesz, amely tartalmazza az alapjátékot, az „Atomic Pass”-t (Season Pass), két exkluzív fegyver skin-t és egy digitális művészeti könyvet.

Íme egy áttekintés a játékról, a Focus Entertainmenten keresztül:

„Üdvözöljük a csodák és a tökéletesség utópisztikus világában, ahol az emberek harmóniában élnek hűséges és buzgó robotjaikkal.

Legalábbis régen így volt. A legújabb robotvezérlő rendszer bevezetése már csak napok kérdése, és csak egy tragikus baleset vagy egy globális összeesküvés zavarhatja meg…

A technológia megállíthatatlan fejlődése a titkos kísérletekkel együtt mutáns lényeket, félelmetes gépeket és szupererős robotokat hozott létre – amelyek hirtelen fellázadnak a teremtőik ellen. Csak te állíthatod meg őket, és tudhatod meg, mi rejlik az idealizált világ mögött.

A kísérleti energiakesztyűd által biztosított harci képességeket, a pengékből álló arzenálodat és a legmodernebb fegyvereket használva küzdj az életedért a robbanásveszélyes és frenetikus összecsapásokban. Alkalmazd harci stílusodat minden egyes egyedi ellenfélhez. Kombináld képességeidet és erőforrásaidat, használd ki a környezetet és fejleszd felszerelésedet, hogy legyőzd a kihívásokat és kiirtsd a gonoszt.

Főbb jellemzők

  • Egy utópisztikus világ, egyszerre őrült és fenséges.
  • Látványos, látványos és kíméletlen harc.
  • Lődd szét az óriásgépeket és mutánsokat többféle képességed és fejlett fegyvered segítségével.
  • Fejleszd arzenálodat és felszerelésedet.”

Nézd meg az alábbi új trailert.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu