A Need for Speed Unbound legfrissebb előzetese a Takeover Eventre fókuszál! [VIDEO]

A Need for Speed Unbound friss trailerben A$AP Rocky és a játék Takeover elnevezésű, megismételhető eseménye kerül terítékre.

 

 

Egy új Need for Speed Unbound gameplay trailer mutatja be a Takeover megismételhető kihívás eseményt. Ez az Event kihívást jelent a játékosoknak, hogy gyorsak, de pontosak legyenek, és közben jól nézzenek ki.

A Need For Speed Unbound kiemelkedő tulajdonsága a stílusa.

A feltűnő autós effektek, A$AP Rocky flow-ja és az olyan márkák divatválasztékai között, mint a PUMA, a Champion, a Versace, a Palace és mások, a stílus áll a Need for Speed Unbound középpontjában.

Ahogy A$AP Rocky a legújabb trailerben is mondta: „Street Style is Everything”, és a Need For Speed Unbound a Takeover eseményekkel erre a stílusfaktorra kíván támaszkodni.

A Takeover egy olyan eseménysorozat lesz, amely teszteli a játékosok képességét. A cél, hogy ne csak gyorsan, hanem precízen és stílusosan is tudjanak vezetni a Need for Speed Unboundban. A Takeover pontrendszere nem sokban különbözik a korábbi Need for Speed címektől. A játékosoknak egy sor mutatványt kell végrehajtaniuk, például driftelniük és ugraniuk. Illetve gyűjtögetni valókat kell szétzúzniuk, hogy pontokat gyűjtsenek a Takeover kihívás legyőzéséhez. Az egymást követő mutatványok elvégzéséért szorzó bónuszok járnak. Ezek azonban visszaállnak, ha a játékos ütközik vagy elveszíti a lendületét. A játékos nem fog versenyezni más autókkal a Takeover során, hanem a korábban meghatározott pontszámot kell megdöntenie ahhoz, hogy átmenjen az Eventen.

Ezek az események megismételhetők, de a kampányt előrevivő események csak éjszaka történnek. A Takeover elbukása magára vonja A$AP Rocky haragját. Ám a játékosok nappal gyakorolhatnak és megismételhetik a Takeover-pályákat. A győzelemhez a játékosnak 3 másik játékos pontszámát kell megdöntenie egy adott pályán. Lehetséges, hogy ezeket a mesterséges intelligenciával rendelkező versenyzők pontszámait később más játékosok fogják helyettesíteni az Unbound online többjátékos versenyein. Vagy éppen a barátok által elért legmagasabb pontszámok. Azonban ezt jelen pillanatban még nem erősítették meg.

Mivel a játék nagy hangsúlyt fektet a stílusra, a járművek testre szabható alkatrészei, festése és matricái is szerepet játszhatnak a Takeover pontszámokban.

A jó teljesítmény A$AP tiszteletét fogja kivívni, és javítani fogja a játékos rangját a The Grandban, valamint Lakeshore City utcai versenyszcénájának esetleges átvételét.

A Need for Speed Unboundban a The Grand koronájának megszerzéséhez vezető út lenyűgözött néhány játékost. Ők már azt várják, hogy a sorozat visszatérjen az eredeti Need for Speed Most Wanted dicsőséges napjaihoz. A játék mind az autók testreszabásában, mind a divatban rejlő összes stíluslehetőséggel igyekszik pótolni a járművekkel kapcsolatos jelentős hiányosságokat, és emlékezetes élményt nyújtani.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu