Zack Snyder megerősítette, hogy befejeződött a Rebel Moon forgatása

MOZI HÍREK – Zack Snyder Csillagok háborúja ihlette filmje, a Lázadó Hold tempóban halad, a rendező megerősítette, hogy a főforgatás befejeződött.

 

Zack Snyder Rebel Moon című filmjének forgatása befejeződött. Bár a rendező DCU-s víziója idő előtt véget ért, most abban reménykedik, hogy a Netflixszel való munkája még egy ideig folytatódhat, hiszen az „érett Star Wars” film forgatása befejeződik. A Rebel Moon lesz az első a két kezdeti film közül, ami egy vadonatúj sci-fi franchise lehet, ha minden jól megy.

Snyder eredetileg több mint egy évtizeddel ezelőtt a Lázadó hold egy változatát vetette fel a Lucasfilmnek, mint lehetséges Star Wars-filmet. Bár az ötletet elutasították, Snyder megtartotta a cselekményét, és tíz évvel később átdolgozta azt az eredeti filmjévé. A projekt a hírek szerint egy kétrészes történet első filmjeként készül. Zack Snyder egy Vero posztban megerősítette, hogy a főforgatások már befejeződtek a filmmel kapcsolatban. Ezt írta:

„Köszönöm mindenkinek, aki a Lázadó Hold forgatásán dolgozott. Megalázó számomra a művészi tudásotok, az elkötelezettségetek, a hihetetlenül kemény munkátok és a barátságotok. Nélkületek egyszerűen nem lenne film. Úgyhogy még egyszer köszönöm nektek! Ezzel vége a [fő] fotózásnak!!!!”

Bár a Rebel Moonról még sok mindent nem árultak el, egy dologról már sokan beszámoltak, ez pedig a hatalmas ensemble cast, amely nem szűkölködik tehetségekben. Az epikus filmhez szerződött többek között Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Ray Fisher, Djimon Hounsou, Jena Malone, Corey Stoll, Ed Skrein, Cleopatra Coleman, Fra Fee, Cary Elwes és Anthony Hopkins.

Ha intrikáról van szó, a Rebel Moon vödörszámra kínálja magát. Mint olyan film, amely a Star Wars-univerzum része lehetett volna, rengeteg összehasonlítás lesz a kettő között. Bár ijesztőnek tűnhet, hogy a világ egyik legnagyobb filmes franchise-ával száll szembe, kétségtelenül rengeteg érdeklődés és online vita fog kialakulni a háttérben. A Netflix számára ez pontosan az a fajta organikus promóció, amelyet örömmel fogadnak, ha ez arra ösztönzi a nézőket, hogy maguk is megnézzék a filmet.

A Rebel Moon története állítólag egy békés kolónián játszódik a galaxis szélén, amelyet a zsarnoki Belisarius régens seregei fenyegetnek. Egy titokzatos múltú fiatal nőt küldenek ki, hogy keressen harcosokat a szomszédos bolygókról, hogy segítsen nekik szembeszállni a zsarnokkal. Snyder korábban a Hollywood Reporternek beszélt a film inspirációjáról:

„Akira Kurosawa-rajongóként és Star Wars-rajongóként nőttem fel. Ez a sci-fi és az óriási kaland iránti szeretetem. Remélem, hogy ez is egy hatalmas IP és egy univerzum lesz, amit ki lehet építeni… Az elmúlt két-három évet azzal töltöttem, hogy felépítsem ezt az univerzumot. Minden sarkot ki kell festeni. Terveket készítettem, folyamatosan rajzoltam, és tényleg megműveltem a termékeny talaját, hogy ez a világ teljesen megvalósuljon.”

A Rebel Moon még nem kapott megjelenési dátumot, és azt sem erősítették meg, hogy a film a streaming-bemutatót megelőzően kap-e korlátozott mozibemutatót.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu