[TGA 2022] Cyberpunk 2077: Phantom Liberty: Idris Elba csatlakozik a stábhoz [VIDEO]

A CD Projekt RED megerősítette, hogy a színész Solomon Reed karakterét formálja meg a két éve kritikus állapotban megjelent belső nézetes kalandjáték egyetlen kiegészítőjében (ami ráadásul az előző konzolgenerációt már maga mögött fogja hagyni).

 

Az idei The Game Awardson annyi bejelentés volt, hogy a hétvége folyamán bőven lesz mivel foglalkoznunk. Igaz, ennek árnyoldala is van: ez volt az év utolsó komolyabb videojátékos rendezvénye, és januárig nem nagyon fogunk hallani újdonságokat, esetleg leszámítva a Microsoft-Activision Blizzard tranzakció körüli ügyeket (pl. azt, hogy az amerikai szövetségi kereskedelmi bizottság, az FTC valóban beperelte a redmondi techóriást).

Addig viszont itt van a lengyel CD Projekt RED (innentől csak CDPR) játékának már bejelentett kiegészítőjének második videója, ami a The Game Awardson bukkant fel. Ebben megerősítették, hogy az Új Egyesült Államok FIA-ügynökt, Solomon Reedet Idris Elba alakítja. Ő fontos karakter lesz a Phantom Liberty történetében, ugyanis közösen vállalkozunk egy lehetetlen küldetésre, amiben a kémkedés és a túlélés lesz főszerepben.

Nem sokat mutatott a CDPR a kiegészítőből (ami ugye azt jelenti, hogy az alapjáték is kelleni fog ahhoz, hogy a Phantom Liberty-t játszhassuk), de legalább egy megjelenési időszakot közölt a stúdió. A tervek szerint 2023 során fog a Phantom Liberty megjelenni, és aki esetleg PlayStation 4-en vagy Xbox One-on (esetleg ezek félgenerációs frissítésein) keresné, ne tegye. A DLC (és magától értetődően a Cyberpunk 2077: Game of the Year Edition is, amiről nemrég írtunk) PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, illetve PC-re fog megjelenni. (PC-n pedig a Steamen, a GOG-on és az Epic Games Store-on is megtalálhatjuk majd.)

Bele sem merünk gondolni, hogy a Cyberpunk 2077 milyen fogadtatást kapott volna, ha 2021 végén jelent volna meg, maga mögött hagyva a PlayStation 4-et és az Xbox One-t. Az már biztos, hogy a CDPR prioritásai megváltoztak, így nem lesz multiplayer spinoff a játékból. Talán jobb is.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu