WWE 2K22 PS Plus Extra: trükkösen kerül csak fel a szolgáltatásra, a PlayStation 5 konzolok tulajdonosai dühösek lesznek!

A WWE 2K22 PS Plus Extra hamarosan valóság lesz, hiszen a Take 2 pankrátor játéka megjelenik a PlayStation Plus Extra szolgáltatáson, de a játékosoknak tudniuk kell, hogy a játékkal „trükköztek”, sajnos van egy bosszantó hír az új generációs PlayStation 5 tulajon számára!

 

A WWE 2K22 hamarosan érkezik a PlayStation Plus Extra és Prémium előfizetési szintekre, de a pankrációs játéknak van egy trükkje, amiről az előfizetőknek tudniuk kell, mielőtt kiváltják. A 2022 decemberi PS Plus Extra és Prémium felosztás december 20-tól lesz elérhető, a WWE 2K22 pedig 2023. január 3-án kerül a szolgáltatásba.

A WWE és a 2K legújabb pankrációs játéka újratervezett játékmotorral, finomított irányítással és a jelenlegi és korábbi szupersztárok hatalmas névsorával rendelkezik. Továbbá a WWE 2K22 megjelenésével a sorozat tavaly márciusban debütált PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en. A WWE 2K22 next-gen változatai azonban drágábbak, mint a PS4 és Xbox One verziók alap 59,99 dolláros listaára. A vásárlók igény esetén 79,99 dollárért választhatják a WWE 2K22 Cross-Gen Bundle csomagot, amely tartalmazza a játék digitális példányait PS4-re és PS5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. A WWE 2K22 közelgő PS Plus Extra kiegészítése felvet néhány kérdést a PS5-ös verzió iránt érdeklődő játékosok számára, a 2K pedig válaszolt a sajtó érdeklődésére, hogy melyik verzió kerül hamarosan a játékhoz.

A 2K Push Square-nek adott nyilatkozata szerint a PS Plus Extra előfizetőknek szánt WWE 2K22 a PS4-es verzió lesz. A 2K képviselője, akit a nyilatkozatért kerestek meg, nem tisztázta, hogy miért a PS4-es verzióra esett a választás, de a képviselő elmondta, hogy a játék mindkét PlayStation konzolgeneráción játszható. Ha egy PS Plus Extra vagy Premium tag letöltené a WWE 2K22-t a szolgáltatásból PS5-re, akkor a játék a PS4-es változatként fog futni a visszafelé kompatibilitás révén.

Mivel a WWE 2K22-nek már van natív PS5-ös változata a PlayStation Store-ban, a PS4-es verzió körüli döntés felháborította a PS Plus-előfizetők egy részét a játékközösségben. Az, hogy a 2K nem tisztázta az ügyet, arra enged következtetni, hogy a PS5-ös játékosok számára a PS4-es verzió önmagában is megfelelő. Olyan játékok, mint a SEGA Judgment és a Yakuza: Like a Dragon ebben a hónapban PS4 és PS5 verziókat is tartalmazni fognak a PS Plus számára, ami még több kérdést vet fel a WWE 2K22 szolgáltatáshoz való hozzáadásával kapcsolatban.

A 2K-nak értékelnie kell a lehetőséget, hogy a PS Plus segítségével több játékost hozhat a WWE 2K22 közösségébe, és egy újabb nyilatkozat betekintést nyújthat a helyzetbe. Szerencsére a PS Plus nem az egyetlen módja annak, hogy a legújabb pankrációs játékhoz jussunk, a WWE 2K22 gyakran kerül PS5-re és Xbox Series X|S-re is megvásárlásra.

A 2K még nem jelentette be a WWE 2K23-at, de a játékot valószínűleg a közeljövőben fogják bejelenteni. A WWE 2K22 által az elmúlt évben létrehozott sikerek megerősítették a bizalmat a 2K-ban, hogy képes funkciógazdag és magával ragadó pankrációs játékokat kiadni. A WWE-nek és a 2K-nak a következő játékban még jobb játékoskerettel, továbbfejlesztett játékmechanikával és új funkciókkal kell továbbra is örömet szereznie a pankráció rajongóinak.

A WWE 2K22 már elérhető PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu