Egy The Last of Us rajongó rémisztően élethű clicker mellszobrot készített

Egy The Last of Us rajongó lélegzetelállító mellszobor formájában mutatja be az egyik legfélelmetesebb élőhalottat, a clickert.

 

Egy The Last of Us rajongó művészi kézzel készített mellszobrot egy Clickerről, a franchise egyik legfélelmetesebb szörnyéről. A The Last of Us-sorozat játékosai jól ismerik ezt az ellenséget, mint a zombivilág egyik legnagyobb fenyegetését, amely fejlett érzékeivel mindent megkeres és elpusztít, ami az útjába kerül, annak ellenére, hogy nem lát.

Míg a „kattogó” szemét teljesen elpusztítja a parazita gomba a vírus harmadik fázisában, a hallása eléggé felerősödik ahhoz, hogy ezt kompenzálja. Különleges lokációs képességükkel és brutális természetükkel párosulva a clickerek gyorsan a játék egyik legikonikusabb szörnyévé váltak.

A thrxsherrr nevű Reddit-felhasználó megosztotta hihetetlen munkáját, amellyel egy ilyen clickert megalkotott, hiszen a részletes alkotás több mint 600 upvote-ot kapott a platformon töltött első három nap alatt. A realisztikus modell elég félelmetes ahhoz, hogy a játékosok emlékezzenek a játék közbeni élményeikre. A clicker nagyjából egy év alatt éri el a fertőzés végső stádiumát, miután a Cordyceps agyi fertőzésnek való kitettségük után a szemek teljesen szétrohadnak az arcnövekedés miatt, és olyan rémisztő képet nyújtanak, hogy bárki, aki találkozik velük, megdermed.

Hand made Clicker bust! from thelastofus

A redditesek szinte mind pozitív megjegyzésekkel és csodálatukat kifejezve kommentálták a művészi kivitelezést. Az egyik felhasználó kifejezte ellenszenvét magával a szörnyeteggel szemben, ami nagyrészt a játékbeli élménynek köszönhető, de el volt ájulva attól, hogy mennyire pontosan nézett ki az alkotás. Egy másik kommentelő fel sem tudta fogni, hogy mennyi időbe telt a mű elkészítése, és kijelentette, hogy az alkotó milyen hihetetlenül tehetséges. Mivel a játék franchise nagy sikert aratott, és az HBO-sorozat új életre kelti majd az entitást, nem meglepő, hogy egyre több művész és rajongó osztja meg munkáját és szenvedélyét a cím iránt.

A The Last of Us Part 1. már elérhető PS5-re, a filmsorozat pedig rövidesen jön HBO Maxra.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu