A Naughty Dog következő játéka leginkább egy tévésorozatra hasonlíthat majd?!

A Naughty Dog fejlesztés alatt álló játéka inkább egy tévésorozatra fog hasonlítani, mint bármi másra, amit a stúdió eddig kiadott.

 

 

Egy friss interjúból kiderül, hogy a Naughty Dog következő játéka úgy épül majd fel, mint egy tévészéria.

A közelmúltban a Naughty Dog az Uncharted és a The Last of Us franchise-okon végzett munkájáról vált híressé, a stúdió 2022 elején jelentette meg a The Last of Us Part I-et.

Ahogy arról a Push Square is beszámolt, a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann a The New Yorkernek adott interjút a The Last of Us alapján készülő tévésorozatról. A cikk nagy része a tévésorozattal foglalkozik. Ám a rajongók rögtön a végén észrevehetnek néhány új információt egy fejlesztés alatt álló Naughty Dog-játékról. Druckmann megerősíti, hogy a következő projektje egy olyan játék lesz, amely „inkább egy tévéműsorra” épül, mint bármi másra, amit a stúdió készít. Azt is megemlíti, hogy nem egyedül vagy egyetlen partnerrel dolgozik a forgatókönyvön. A Naughty Dog valódi írói kollektívát állított össze a következő játékhoz.

Az interjúból nem sok minden derül ki a Naughty Dog készülő játékáról. Így a rajongóknak még várniuk kell a hivatalos bejelentésre. Egyelőre a felhasználók csak találgatni tudják, hogy mi állhat a tévésorozathoz hasonlóan megtervezett játék hátterében. Valószínűleg nem egy epizodikus kiadás lesz, mint az eredeti Life is Strange vagy a Telltale Games által készített címek.

Bár a PS5 már több mint két éves, a Naughty Dog még mindig nem adott ki új játékot a Sony legújabb konzoljára.

A The Last of Us Part I egy régebbi cím remake-je. Az első új megjelenés valószínűleg az ugyanebben az univerzumban játszódó multiplayer projekt lesz. A Naughty Dognál készülő következő játékról már egy ideje keringenek pletykák. A legutóbbi kiszivárgások szerint egy új fantasy IP-ről van szó. Az egyik kiszivárgás azt is megemlítette, hogy a The Last of Us-sorozat harmadik játékán is dolgoznak. Lehet, hogy erre utalt Druckmann az interjúban.

Forrás: Push Square

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu