S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: a háború ellenére sem adja fel a GSC [VIDEO]

A GSC Game World (ahogy a Frogwares is) érintett az orosz-ukrán háborúban, ami nélkül szinte biztosan már megjelent volna a S.T.A.L.K.E.R. régóta várt új epizódja.

 

Az év végére az ukrán stúdió azért még összerakott egy új videót, aminek Come to Me, magyarul Jöjj ide a neve. Ebben játékmenetet és jeleneteket egyaránt láthatunk, továbbá egy kisebb összefoglalót is kapunk arról, hogy miért is vár ránk egy új kaland a Zónában, amit először 2007-ben tehettünk meg (ugyanis a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl ekkor jelent meg több évi halasztás után, és a 2001-es bejelentésekor még Oblivion Lost alcímmel rendelkezett). Azóta eltelt másfél évtized és két konzolgeneráció…

„A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl a legendás sorozat (amelyet világszerte játékosok milliói élveznek) vadonatúj darabja. A belső nézetes lövöldözés, a magával ragadó, immerzív szimuláció és a horror egyedülálló kombinációja visszatért. A példátlan léptékű, fejlett grafikával, a döntések szabadságával és a halálos kalandok sűrű hangulatával ez lesz a legjobb S.T.A.L.K.E.R. élmény. Üdvözölünk a Zónában, a csornobili atomerőmű körüli, elkülönített területen. Tele van sugárzással, mutánsokkal és anomáliákkal, és folyamatosan vonzza a kalandorokat a határon túlról. Fejvadászok laknak a Zóna mélyén, akiket kincsei és rejtélyei hajtanak. Ezeket az embereket stalkereknek nevezik. Készen állsz arra, hogy közéjük tartozz?”, írja a GSC Game World jellemzése.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl a tervek szerint valamikor 2023-ban fog megjelenni. Még nem tudjuk pontosan, hogy mikor, és ebben valóban szerepe lehet annak, hogy az oroszok mikor hagyják abba az ukránok ellen indított háborút. A játék jelenleg Xbox Seriesre és PC-re lett bejelentve, és az Xbox Game Passon is megtalálhatjuk majd, de a Steamen, az Epic Games Store-on, illetve a GOG-on is megtalálhatjuk majd a GSC Game World régóta várt játékát.

Vajon a Microsoft mennyit fizetett, hogy ne legyen PlayStation 5-ön a rajt pillanatában az ukránok játéka?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu