A The Witcher sorozat 3. évada két részletben kerülhet majd fel a Netflixre?!

MOZI HÍREK – A közkedvelt The Witcher-univerzum Netflix-adaptációja két részre bontva térhet vissza a közelgő 3. évadban.

 

 

A Netflix The Witcher-sorozatának várva várt 3. évada, amelyet Andrzej Sapkowski lengyel író könyvsorozata és a CD Projekt RED bestseller videójáték-franchise-a ihletett, két részre osztva válhat majd elérhetővé.

A Collidernek adott interjújában Lauren Schmidt Hissrich showrunner és alkotó elmondta, hogy a 3. évad két részben kerülhet adásba, de egyelőre még nem döntöttek.

”Még nem beszéltünk erről, de jelenleg úgy gondolom, hogy amit látunk, hogy mindenféle streameren keresztül történik, nem zárnám ki. Úgy gondolom, hogy nyilvánvalóan nem adunk ki semmit, amire nem vagyunk hihetetlenül büszkék. Szóval ez határozza meg a megjelenési dátumunkat. Szerintem érdekes lesz. Ismétlem, még mindig nagyon hosszú időnk van, kb. nyolc hónap, amíg a The Witcher 3. évada megjelenik. Szóval, ha Isten is úgy akarja, egyszerre fogjuk kiadni az egészet. De ki tudja, majd meglátjuk, mi lesz.”

 

Henry Cavill búcsúzik a The Witcher szériától

 

A 39 éves színész a The Witcher 3. évadával búcsúzik szeretett riviai Geralt szerepétől. Ezt követően Cavill átadja a kardokat Az éhezők viadala sztárjának, Liam Hemsworthnek. Köztudott, hogy Cavill a könyvek hűségesebb adaptációját szerette volna. Habár az nem világos, hogy Cavill miért hagyta ott a projektet. Egy másik pletyka szerint a színész nem értett egyet a producerekkel és a stábbal a forgatás során. Lauren Schmidt „kölcsönös tiszteletet” fejezett ki, cáfolta a pletykát. hozzátette: ”Kérem, kérem, kérem, jöjjön vissza hat hónap múlva, amikor majd beszélhetünk”.

A másik személy, aki nyilatkozott az ügyben, Joey Batey, aki Jaskier-t alakítja a Netflix The Witcher sorozatában.

A színész azt mondta, hogy szomorú Cavill távozása miatt. Batey a Metro.co.uk-nak nyilatkozott:

”Nagyon szomorú voltam. Úgy értem, nem fogok hazudni. Kicsit gyomorforgató volt, mert Henry egyszerűen hozza a show-t. Már négy éve a vállán hordozza ezt a sorozatot, és a rossz napokon is hozza ezt az erőt, a jó napokon pedig az örömöt. Szóval nagyon fog hiányozni. Úgy fog hiányozni, mint senkinek sem. Beszéltem Liammel, és annyira lelkes, és már most beleveti magát ennek a világnak és ennek az univerzumnak minden kis szegletébe.”

Forrás: Collider, Metro.co.uk

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu