A The Witcher írója most sem törődik semmit az újabb Netflix adaptációval

MOZI HÍREK – Mint máskor, a The Witcher-szerző nem erőltette jelenlétét most sem a Witcher: Blood Origin készítésében. Lauren Hissrich executive producer beszél Andrzej Sapkowski regényíró részvételéről a Netflix előzménysorozatában.

 

A Netflix folyamatosan bővíti a The Witcher univerzumot a streaming szolgáltatáson. Az alapsorozatból már két évadot adtak ki, a harmadik is készül, van egy animációs film Vesemirről, karácsonyra pedig egy előzménysorozat is érkezik az első Witcher megalkotásáról.

Bár Geraltot és világát sokan a Witcher-játékok – elsősorban a CD Projekt Red Witcher 3 – miatt ismerik, a történet eredete Andrzej Sapkowski lengyel író fejéből és a Witcher Saga különböző regényeiből ered. De mennyire volt érintett a regényíró a készülő Witcher-sorozatban: Blood Origin, amely december 25-én érkezik?

Lauren Hissrich executive producer szerint nem vett részt a munkában, és örömmel adta át a gyeplőt a kreatív csapatnak. „Nagyon szerencsések vagyunk” – mondta Hissrich a GameSpotnak. „Csodálatos volt Andrzejjal dolgozni, mert nagyon egyértelmű velünk. Ő írta a könyveket. Ő egy regényíró, és ha tévésorozatot akart volna írni, akkor írt volna egy tévésorozatot. Szóval megadta nekünk a kreatív szabadságot, hogy mintegy átvegyük a történeteit, és egyfajta új formátumban fejezzük ki őket, amit ő maga nem tudott volna. Szóval ez a része hihetetlenül jó volt, mert ő kapja az összes forgatókönyvet.

„Tudom, hogy megnézi az epizódokat. Tudom, hogy tetszenek neki az epizódok, de valójában nem akarja magát a forgatás közepén találni. Volt ez az őrült hasonlat arról, hogy elmegy bevásárolni és levest főzni, és azt mondta: „Nem akarok ilyen munkát végezni. Csak élvezni akarom a levest. Szóval ezt csinálja a műsorainkkal, ami szerintem hihetetlen. Nagyon támogató.”

Witcher: Blood Origin december 25-én érkezik a Netflixre. A négyrészes sorozat több mint 1000 évvel a The Witcher-sorozat eseményei előtt játszódik, és a Blood Origin a legelső Witcher megalkotásához vezet. A sorozat főszereplői Laurence O’Fuarain, Sophia Brown, Zach Wyatt, Michelle Yeoh és Nathaniel Curtis. Francesca Mills egy harcost alakít, akinek saját harci kalapácsa van, ami most a hálószobájában porosodik. Joey Batey visszatér a sorozatba, mint a szeretett dalnok Jaskier.

A sorozatot Hissirch és Declan De Barra írja és készíti, akik mindketten dolgoztak a The Witcherben is, mint showrunner, illetve író.

Az új sorozat és a küszöbön álló Witcher harmadik évad mellett készül az első Witcher-játék remake-je is, amely Unreal Engine 5-ben készül, és nyitott világú lesz.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu