Resident Evil 4 remake: mégsem távolítják el a játék egyik megosztó részletét?!

Egy új jelentés szerint a közelgő Resident Evil 4 remake mégis megtart egy korábban kivágásra ítélt, vitatott területet az eredeti játékból.

 

 

A készülő Resident Evil 4 remake állítólag megtart egy olyan részt az eredeti játékból, ami a megjelenés idején meglehetősen megosztónak bizonyult. Az új RE4 a korábbi Resident Evil remake-ek nyomdokain haladva megtartja az eredeti játék általános kereteit, ugyanakkor elég jelentős változtatásokat is eszközöl, hogy teljesen új élménynek érezhessük.

Az eddigiek alapján a Resident Evil 4 remake sötétebb hangvételű lesz, mint az eredeti játék, és a giccses egysorosok helyett a horrorelemekre helyezi a hangsúlyt.

Úgy tűnik, a játék a történetben is eszközöl néhány sötét változtatást. Az eredeti Resident Evil 4-ben a játékosoknak lehetőségük van megmenteni egy kutyát egy medvecsapdából. Ám az RE 4 remake-ben a kutya már halott, amikor Leon megérkezik.

Az Edge magazin legfrissebb száma interjút készített a játék fejlesztőivel. Megerősítették, hogy az eredeti fő területei mind képviseltetik magukat a remake-ben. Ez azt jelenti, hogy a rajongók számíthatnak a RE 4 remake gameplay trailereiben már látott falu, a kastély és végül a vitatott sziget meglátogatására.

Az eredeti RE 4 minden idők egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatású videójátéka. Azonban nem tökéletes. Sok rajongó panaszkodott az évek során a Resident Evil 4 szigeti részével kapcsolatban. Úgy érezték, hogy az visszalépést jelent a játék elején és közepén található játékmenet minőségéhez képest.

A sziget visszatérése az RE 4 remake-ben nem meglepő. Néhány rajongó talán csalódott volt, amikor megerősítést kapott, hogy valóban visszatér. Ám a Capcom tisztában van azzal, hogy néhány rajongót nem nyűgözött le a sziget. Valószínű, hogy foglalkoznak a visszajelzések egy részével.

Úgy tűnik, hogy a Resident Evil 4 remake-ben „sokkal több lesz” a sziget, így érdekes lesz látni, hogy ez pontosan mit is jelent.

Lehetséges, hogy a Capcom a megjelenés előtti felvételeken megmutatja a RE 4 remake szigetrészletét. Ha nem, akkor meg kell várnunk a játék megjelenését. Szerencsére a remake megjelenési dátuma már itt van a sarkon…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu