GeForce Now: új, bivalyerős hardvert kap az Nvidia szolgáltatása?!

TECH HÍREK – Az erőteljes RTX 4080-as érkezik a GeForce Now-ra frissített előfizetéssel – részletek és további hírek az Nvidia szolgáltatásáról!

 

 

Jó hírek a teljes GeForce Now csomagra előfizetett felhasználók számára. Az Nvidia szolgáltatása már eddig is komoly finomságokkal szolgált. Ám a technológiai vállalat most egy lépéssel tovább megy, és bevezeti a lehetőséget, hogy a legújabb RTX 4080-as GPU-val a következő generációs grafikát élvezhessék a játékosok.

 

 

 

 

Mit jelent ez? Nos, a CES 2023-on bemutatottak szerint az Nvidia a legdrágább GeForce Now előfizetést GeForce Now Ultimate-re fogja átnevezni, és olyan új funkciókat vezet be, mint a teljes ray tracing, a DLSS 3 technológia és az új 240 Hz-es üzemmód, amely az RTX 4080-as grafika ereje mellé társul.

Az eddigi legátfogóbb, dedikált RTX 3060-as csomagra feliratkozott felhasználók január végén az Egyesült Államokban élők számára automatikusan frissülnek a GeForce Now Ultimate-re. Az Észak-Amerikában vagy Nyugat-Európában élők számára pedig 2023 első negyedévében kerülhet sor erre.

Ezen túlmenően fontos még hozzátenni, hogy az Nvidia keynote-ján bemutatta a Reflex támogatás megvalósítását a szolgáltatásbanban. Ez a felhős játékokban eddig soha nem látott szintre csökkenti a késleltetést. A vállalat technológiája ezzel felülmúlja a 60 Hz-en futó Xbox Series X teljesítményét.

 

 

 

 

GeForce Now – az autónkban?!

 

Az Nvidia szolgáltatásához kapcsolódó másik bejelentés, hogy a GeForce Now az autókba is eljut. A technológiai vállalat a Hyundai, a Polestar és a BYD vállalatokkal együttműködve AAA-játékokat fog streamelni a parkoló autókban. A platform várható teljesítményéről vagy a funkció bevezetésének időpontjáról egyelőre nem osztottak meg részleteket.

Végül is nem ez az első alkalom, hogy videójátékokat látunk megvalósítva a járművekben, a Tesla az egyik legfrissebb példája ennek a trendnek.

A streaming szolgáltatás konkrétumai mellett érdemes megjegyezni, hogy az Nvidia CES 2023-as keynote-ján a sokat pletykált GeForce RTX 4070 Ti grafikus kártya hivatalos bejelentésére is sor került. A vállalat megerősítette a termék árát a megjelenési dátummal együtt, amelyre nem kell sokat várnunk, hiszen ez a GPU január 5-től lesz elérhető.

Forrás: Nvidia

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu