Egy igazi meglepetés nindzsás, szamurájos játék érkezhet hirtelen Xbox Game Pass-ra?!

A Shadow Warrior 3: a laza és véres first-person shooter érkezhet az Xbox Game Pass-ra, legalábbis ha hihetünk néhány német szöveges üzenetnek.

 

A Game Pass Counter nevű Twitter-felhasználó szerint egyes felhasználók szöveges üzenetben kaptak reklámokat az Xbox Game Pass-tól, amelyekben név szerint említik a Shadow Warrior 3-at. Ezek az SMS-ek spekulatív módon olyanok, amelyeket akkor és úgy kell kiküldeni, ha a játék elérhetővé válik a szolgáltatáson keresztül.

„A Stranded Deepben átélheted az összeomlás utáni jövőt, vagy belevetheted magad a Shadow Warrior 3 okos akciójába” – áll a szöveges üzenetben németül, legalábbis az azt közzétevő Twitter-felhasználó szerint.

A Shadow Warrior 3 eredetileg 2022 márciusában jelent meg PC-re, Xboxra és PlayStationre. A játékról alább olvashatsz egy összefoglalót.

Ez az első személyű lövöldözős játék a gyors lövöldözés, a borotvaéles közelharc és a látványos, szabadon futó mozgásrendszer zökkenőmentes keveréke. Egy ex-Yakuza zsoldos és egykori munkaadója, a nemeziséből lett segédje, Orochi Zilla valószínűtlen küldetésre indul, hogy visszaszerezzenek egy ősi sárkányt, akit akaratlanul szabadítottak ki örök börtönéből.

A pengék és golyók kegyetlen keverékével felfegyverkezve járja be a világ feltérképezetlen részeit, hogy felkutassa a sötét fenevadat, és még egyszer visszalökje az apokalipszist. Mindössze egy halott isten maszkjára, egy sárkánytojásra, egy csipetnyi mágiára és elegendő tűzerőre lesz szükséged, hogy feltartóztasd a közelgő kataklizmát.

A cikk írásakor sem az Xbox, sem a Devolver Digital nem erősítette meg, hogy a játék az Xbox Game Passra is felkerül-e, de a szolgáltatás növekvő népszerűségét tekintve nem lenne nagy meglepetés.

Forrás: NicheGamer

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu