Droggal fizették volna ki A texasi láncfűrészes mészárlás színészét?!

MOZI HÍREK – A texasi láncfűrészes mészárlás sztárja megerősítette a régóta tartó pletykát, miszerint droggal „fizettek” neki a szerepéért.

 

A 70-es évek filmiparában másképp működtek a dolgok, és ezt bizonyítja John Larroquette szokatlan fizetése a Texasi láncfűrészes mészáros gyilkos szerepéért.

John Larroquette, a Night Court sztárja adta Tobe Hooper ikonikus horrorfilmjének, a Texasi láncfűrészes mészárlásnak a nyitó narrációját. Egy régóta élő pletyka, a film durva forgatását övező számos pletyka egyike, hogy Larroquette-nek nem fizettek készpénzzel az idejéért, hanem füvet adtak neki a részvételért. Maga a sztár szerint pontosan ez történt.

A Texasi láncfűrészes mészárlás Tobe Hooper 1974-es filmje egy csapat fiatalról szól, akik egy isten háta mögötti erdőben élő kannibálcsalád áldozatává válnak, akik között ott van a láncfűrésszel hadonászó Bőrpofa is. Minden idők egyik legnagyobb hatású horrorfilmjeként tartják számon, a gyötrelmes film zord, zord, és a 70-es évek és a 80-as évek elejének legjobb videós rémfilmjei között érdemelte ki a helyét. Mivel egy olyan korban készült, amikor a dolgok nem voltak olyan intenzív ellenőrzés alatt, mint a mai filmek, a Texasi láncfűrészes mészárlás készítésének számos aspektusa nem éppen felelne meg a mai szabványoknak. A Parade-nak nyilatkozva Larroquette-et a nem szokványos fizetéséről szóló internetes pletykákról kérdezték. A válasza a következő volt:

„Teljesen igaz. Tobe [Hooper] meghallotta, hogy a városban vagyok, és egy órát kért az időmből, hogy narráljak valamit ehhez a filmhez, amit most csinált. Azt mondtam: ‘Rendben! Ez egy szívesség volt. Adott nekem egy kis marihuánát vagy „gyufásdobozt”, vagy hogy is hívták akkoriban. Kisétáltam a [felvételi] stúdióból, megveregettem a hátát, és azt mondtam: „Sok szerencsét neked!”.

Miután az 1974-es A texasi láncfűrészes mészárlás nyitó narrátorát Tobe Hooper rendezőnek tett szívességből, Larroquette visszatért a franchise-hoz, hogy ugyanezt a narrátori szerepet adja a 2003-as rebootban, és a hangját hallhattuk a 2006-os A texasi láncfűrészes mészárlásban is: A kezdet. Tizenkét évvel később Larroquette még egyszer visszatért, hogy a legújabb Texasi láncfűrészes mészárlás reboot nyitómonológját adja elő.

Bár a Tobe Hoopernek tett szívessége minden bizonnyal Larroquette számára is buliba torkollott, ahogy az interjúban megjegyezte: „A hetvenes években ingyen csinálsz valamit, a kilencvenes években pedig kapsz egy kis pénzt”. Ez a pénz akkor jött, amikor a színész 1984-ben az Éjszakai bíróság szereplőgárdájának tagja lett. Larroquette Dan Fielding helyettes államügyészt alakította a népszerű szitkomban, és ő az egyetlen sztár, aki visszatér az új folytatásos sorozatban, amely jövő héten érkezik az NBC-re.

Larroquette Fieldingje ezúttal a tárgyalóterem másik oldalán lesz, új szerepében a bíróság kirendelt védőjeként. Abby Stone, az eredeti Harry T. Stone bíró képernyőn látható lánya az új főszereplő, aki átvette apja szerepét a manhattani városi bíróság éjszakai műszakának elnökeként. Az Éjszakai bíróság premierje a tervek szerint január 17-én lesz az NBC-n. Este 8 órakor kerül adásba az NBC kedd esti vígjátéksorozatának részeként.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu