Warhammer 40K: Space Marine 2: szivárgás egy… könyvből!?

A nemrég az Embracer Groupból kiváló és függetlenné alakuló Saber Interactive játékából új részleteket tudtunk meg, de nem éppen úgy, hogy valaki az interneten több részletet közölt róla, hanem „gyári” forrásból hallani, hogy mire számíthatunk a Warhammer 40K univerzumában.

 

A 2021-es The Game Awardson bejelentett Warhammer 40K: Space Marine 2 (ami a Relic Entertainment 2011-es címének folytatása lesz) egy külső nézetes lövöldözős játék lesz, aminek lesz egy hivatalos művészeti könyve, ami kiszivárgott, és ebből sok, még be sem jelentett funkciót megtudtunk. Három játékost támogató co-op sztori mód, nagy, epikus harci jelenetek, ezekre biztosan számíthatunk, de most új részleteket is hallani a szivárgásnak köszönhetően.

Space Marine 2 Leaked Artbook reveals a lot of details on the game
byu/IcePopsicleDragon inGamingLeaksAndRumours

A Redditen felbukkant, hogy egy YouTube-os, prdalien0 a Warhammer 40K: Space Marine 2 gyűjtői kiadásában található művészeti könyvet teljes egészében megmutatta a Google videómegosztóján, mi meg ezt beágyaztuk. (Ha esetleg törlik, már letöltöttük; a Krakenfiles-ra feltettük a másolatot.) A könyvből kiderült, hogy lesz egy olyan PvP mód, amiről eddig a Saber Interactive egyetlen betűt sem közölt. A mód neve Marine X Marine Only, és lehetőségünk lesz a bannerunkat és a klánunkat saját ízlésünk szerint módosítani, de erről több részletet a könyv nem említett.

A küldetések kiválasztása, továbbá a karakter fejlesztése is egy központi, hubszerű területen fog történnim és szekciónként ide fogunk eljutni.

Sok ellenfél, boss és pálya kinézete is kiszivárgott a Warhammer 40K: Space Marine 2-ből. Többféle veszélyes Chaos Space Marine és Tyrandis is lesz, a könyvben pedig még a járművek, fegyverek és más interaktív objektumok (boltgun, kés…) is láthatóak. Mindenesetre a PvP mód a legfontosabb, és a Gears of War-ihlet (amikor az első rész kijött 13 éve, akkor a Microsoft egyik fontosabb franchise-a volt!) is könnyedén felismerhető.

A Swarm Engine-en futó Warhammer 40K: Space Marine 2 szeptember 9-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re. Kiadója a Focus Entertainment lesz.

Forrás: GameRant, Krakenfiles

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu