Ez a klasszikus Star Wars-játék mostantól ingyenes a PlayStation Plus-szal, de van egy bökkenő! [VIDEO]

A PS4 és PS5 PlayStation Plus előfizetők egy része mostantól ingyenesen letölthet és játszhat egy klasszikus Star Wars-játékkal az előfizetési szolgáltatás jóvoltából.

 

A bökkenő az, hogy az előfizetéses szolgáltatás legdrágább, PlayStation Plus Premium nevű változatára kell előfizetni, amely az egyetlen olyan szint, amely hozzáférést biztosít az előfizetőknek a PS3, PS2, PS1 és PSP játékokhoz. Pontosabban, ha Star Wars-rajongó vagy és PlayStation Plus Premium előfizető, akkor mostantól élvezheted a Star Wars: Demolitiont. Hogy a játék meddig lesz elérhető a PS Pluson keresztül, azt nem tudjuk, de e sorok írásakor már elérhető.

Az eredetileg a Luxoflux által fejlesztett klasszikus Star Wars-játék még 2000-ben jelent meg PS1-en keresztül. A járműves harcjáték, a Star Wars: Demolition 63-as Metacritic pontszámmal jelent meg annak idején. Ez azonban nem csak a 2000-es játék egyszerű változata. Inkább új funkciókkal és technikai fejlesztésekkel bővült. Sajnos azonban nincs trófeatámogatás.

Ha nem vagy PS Plus Premium előfizető, akkor nem játszhatsz a játékkal „ingyen”, de 4,99 dolláros vásárlást követően játszhatsz vele. PS4-en és PS5-ön a játék egyénileg is megvásárolható, ha nem vagy PS Plus Prémium előfizető, és nem is akarsz az lenni, csak hogy egy kis Star Wars-nosztalgiát élvezhess.

A PlayStation Plus Premium PS4-en és PS5-ön is elérhető különböző árakon, attól függően, hogy hány hónapos előfizetést szeretnél vásárolni. Ha csak egy hónapra szeretnéd az előfizetéses szolgáltatást, akkor mindössze 17,99 dollárt kell leszurkolnod. Ennél olcsóbban, 49,99 dollárért három hónapot vásárolhatsz. És ott van a legolcsóbb ár – a 12 hónapos előfizetés -, amely 119,99 dollárba kerül. Nem olcsó, de ha PS3, PS2, PS1 és PSP játékokat szeretnél élvezni PS4-en és PS5-ön, akkor ez a legolcsóbb módszer.

Forrás: Comicbook

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu