Na ne! Már megint eltolódhat a Diablo 4 megjelenési dátuma?!

Egy új szóbeszéd szerint, ami az interneten kering, a közelgő Diablo 4 megjelenési dátumát könnyen lehet, hogy eltolják.

 

Egy új pletyka szerint a közelgő Diablo 4, amely jelenleg június 6-án jelenik meg, megjelenési dátumát egy későbbi időpontra tolhatják. A Diablo 4-et először a 2019-es BlizzCon rendezvényen mutatták be hivatalosan a világnak, de négy évvel később még mindig nem jelent meg a nagyközönség számára. Több mint egy évtized telt el a Diablo 3 első megjelenése óta, így a rajongók érthető módon alig várják, hogy a régóta várt Diablo 4-et kézbe vehessék.

Sokan némi aggodalommal mennek neki a Diablo 4-nek, hogy milyen lesz a végtermék. A Diablo Immortal hatalmas pénzügyi sikert hozott a Blizzardnak, de a játék széleskörű kritikát váltott ki a rajongókból a mikrotranzakciók miatt. Az ígéretek szerint a Diablo 4 nem fog ugyanolyan problémákba ütközni, mint a Diablo Immortal, de ezt majd az idő eldönti. Addig is, a rajongóknak, akik abban reménykednek, hogy maguk is játszhatnak a játékkal, a vártnál kicsit tovább kell várniuk.

Horns, a Resetera fórumok egyik felhasználója, aki pontosan kiszivárogtatta a Hi-Fi Rush megjelenését, tett néhány állítást más nagy játékok 2023-as megjelenéséről. A fórumon Horns egy bejegyzésében azt állította, hogy a Redfall és a Starfield is durva állapotban van, és azt állítja, hogy a Bethesda a Starfield megjelenését 2023 őszére akarja tolni. Ugyanebben a bejegyzésben Horns azt mondta, hogy a Diablo 4 is hasonlóan „durva állapotban van”, és hogy a játék június 6-i megjelenési dátuma „kérdéses”. Nem szolgáltatott bizonyítékot ezen állítások alátámasztására, de Horns hitelesebb, mint mások az interneten, akik azt állítják, hogy bennfentes információkkal rendelkeznek. Ettől függetlenül a rajongóknak óvatosan kell fogadniuk ezeket az infókat.

Szerencsére a Diablo-rajongóknak jóval a megjelenés előtt lehetőségük lesz játszani a játékkal. A Diablo 4 zárt bétatesztjei véget értek, és a tervek szerint még idén, a megjelenés előtt nyílt bétatesztet rendeznek a játékhoz. Még ha a Diablo 4 megjelenési dátuma késik is, jó esély van rá, hogy a rajongók valamikor a következő hat hónapban játszhatnak a nyílt bétával. És amikor a nyílt bétára sor kerül, a játék rendes megjelenése sem maradhat el sokáig.

A Diablo 4 megjelenési dátumát már többször is elhalasztották, így a franchise rajongói különösen frusztráltak lehetnek, ha a pletykák szerint ismét eltolják a megjelenést. Mások viszont azt szeretnék, ha a Blizzard annyiszor halasztaná el a játékot, ahányszor csak szükséges, hogy a megjelenő termék méltó legyen a franchise magasztos örökségéhez. Egyelőre az a hivatalos hír járja, hogy a Diablo 4 még júniusban megjelenik, így a rajongóknak egyelőre nem kell aggódniuk a megjelenési dátum csúszása miatt.

A Diablo 4 az eddig információk alapján június 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu