Fallout 76: nagyobb hibába futottak a PlayStationösök!

A Bethesda Game Studios online játéka hozza a tipikus Bethesdás bughalmazt, és a PlayStation Plus-előfizetőket már így is kiidegelték azzal, hogy a Fallout 4 next-gen frissítése lényegében nem volt nekik ingyenes.

 

A Fallout 76 játékosai május eleje óta gyakran arra panaszkodnak, hogy a játék kiakad, és úgy tűnik, hogy a játék jelenleg futó szezonális eseményéhez, az Invaders from Beyondhoz köthető. Ez már az ötödik alkalom, hogy ez fut épp, és április 30-án kezdődött, illetve május 14-én, magyar idő szerint este hat óráig tart. A jutalmak között sok ritka kraftolási tervrajzot találhatunk, és emiatt érdemes elővenni a játékosoknak a 2018-ban megjelent címet.

De talán túl sokan cselekedtek így. Az Xbox One-on játszóknak a stabilitás is kissé problémás az Invaders from Beyondban, de ők nincsenek annyira sokan mint a PlayStationösök. Az Xbox Series-en vagy a PC-n játszók esetében kevés panasz van, úgyhogy főleg a PlayStation 5 és a PlayStation 4 az érintett. (Csak nem azért, mert a Bethesda is a Microsoft birtokában van? Vagy csak mi nézünk túl sokat ki az esetből?) Az event harmadik, utolsó szegmensében General Zeta legyőzése a feladat, és pont itt történik a leggyakrabban, hogy a PlayStation 5 és a PlayStation 4 is inkább bezárja a játékot egy hibaüzenettel.

Are you here to complain about the Alien Event crashing? Here are 20+ identical posts from the past couple days:
byu/PointyDogElbows info76

Lehet, hogy ez régebben is hiba volt, de akkoriban nem nagyon érdeklődtek a Bethesda Game Studios játéka iránt, és ezért kevésbé volt gyakori a hiba is. Most viszont az Amazon Fallout-sorozata miatt alaposan megnövekedett az érdeklődés a franchise iránt (a mianp írtuk, hogy a négy modern Fallout mind feljutott a Steam Deck áprilisi top 20-as listájára), és ezért is szeretné a Microsoft, hogy készüljön mihamarabb a Fallout 5, miközben a sorozat második évada is zöld zászlót kapott.

A Fallout 76 tehát továbbra is mintha hozná a bugokat, ami a Bethesdára évtizedek óta (nem viccelünk!) jellemző…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu