Kisebb halasztást kapott a The Last Of Us Part I PC portja!

Nem valami üzletileg átgondolt döntés az, amit a Sony Interactive Entertainment és a Naughty Dog hozott…

 

A „pajkos kutya” a Twitteren közölte, hogy a 2013-ban PlayStation 3-ra, aztán néhány hónappal később PlayStation 4-re is megjelent The Last of Us PlayStation 5-ös remake-je az eredetileg tervezett március 3-ai PC-s megjelenés helyett valamelyest később fog csak eljutni a Steamre és az Epic Games Store-ra. Ez azért rossz lépés, mert addigra le fog csengeni a The Last of Us sorozat iránt az érdeklődés, és az eredeti időpontban nagyo(bba)t kaszálhatott volna vele a Sony… mindegy, nézzük az indoklást:

„Eredetileg március 3-ára tettük a The Last of Us Part I PC-s megjelenését, de úgy döntöttünk, hogy néhány héttel kitoljuk a megjelenési dátumot, így március 28-án fog megjelenni. A stúdiót teljesen letaglózta a The Last of Us iránti szeretet és támogatás áradata az elmúlt hetekben. Hallani, hogy mennyire szeretitek az HBO-adaptációt, látni a gyönyörű felvételeket a játék fotó módjából, és megtudni, hogy a stúdiónk által közel egy évtizede megalkotott világ és karakterek hogyan érik el az új és régi rajongókat egyaránt, minden nap felemel bennünket. Tudjuk, hogy sokan közületek újra átéltétek a történetet, amely mindent elkezdett a The Last of Us Part I-gyel a PlayStation 5-ön, és tudjuk, hogy sokan izgatottan várjátok, hogy belevágjatok (néhányan először), amikor az I. rész megjelenik PC-re.

Ezért szeretnénk gondoskodni arról, hogy a The Last of Us Part I PC-s debütálása a lehető legjobb formában legyen. Ez a további néhány hét lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsuk, hogy a játék ezen verziója megfeleljen a ti elvárásaitoknak. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a The Last of Us Part I-et egy új platformra is elhozzuk, hogy Joel és Ellie felejthetetlen túlélő történetével új és visszatérő játékosokat érjünk el, és reméljük, hogy továbbra is várni fogjátok a PC-s megjelenést március 28-án. A Naughty Dog csapata nagyra értékeli támogatásotokat és lelkesedéseteket, és örömmel várjuk, hogy hamarosan többet is elmondhassunk a portról,” írta a Naughty Dog.

Remélhetőleg tudják, hogy mit csinálnak…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu