Mick Gordon, az Atomic Heart zeneszerzője Ukrajna támogatására fordítja a tiszteletdíját!

Az Atomic Heart zeneszerzője, Mick Gordon bejelentette, hogy honoráriumát az ukrajnai válságfelhívás támogatására ajánlja fel.

 

 

Az ausztrál zeneszerző Mick Gordon a Twitteren jelentette be a hírt, hogy honoráriumát Ukrajna támogatására ajánlja fel. Az Atomic Heart egy hamarosan megjelenő akció-szerepjáték, amely a túlélés, a rejtvények és az első személyű lövöldözés elemeit foglalja magába.

A játék többszöri csúszás után február 21-én jelenik meg, és a hype folyamatosan növekszik.

Az Atomic Heart az 1955-ös Szovjetunióban játszódik, ahol az AI által irányított robotok légióját szabotálják, és támadni kezdik az emberiséget. A játékos feladata, hogy kiderítse, hogyan és miért szabotálták a robotokat, valamint hogy megjavítsa a neurális hálózatot, amelyet eleve szabotáltak.

Mick Gordon Twitter-bejegyzésében az áll, hogy a zenei közreműködésért járó díjat az Ausztrál Vöröskereszt ukrajnai válságfelhívásának adományozta. Ezt azzal magyarázza hogy az adományozással „gyakorlati támogatást” nyújt azoknak, akiket érint az Ukrajnában zajló válság, és „biztos benne, hogy az adományom pozitív hatással lesz a rászorulókra”.

Gordon még 2020-ban kezdett el együtt dolgozni a Mundfish fejlesztőcéggel. Először akkor jelentették be, hogy a zenéje a játék része lesz, amikor a Mundfish közzétett egy játékmenet-trailert. Azt állítja, hogy „a szovjet korszak szintetizátorai iránti szeretete” és a játék érdekes helyszíne rengeteg kreatív szabadságot adott neki. A lelkes rajongók máris kifejezték szeretetüket a trailerekben megjelent zenei részletekkel kapcsolatban. Gordon a Wolfenstein és a DOOM soundtrackjeiről híres, amelyeket a rajongók és a kritikusok egyaránt imádtak.

A Mundfish korábban némi vitát váltott ki, miután nyilatkozatokat tett az ukrajnai háborúval kapcsolatban, mondván, hogy „tagadhatatlanul békepárti szervezet az emberek elleni erőszak ellen”.

A követők úgy gondolták, hogy a kijelentések homályosak voltak. Tekintve, hogy a cég Oroszországból származik. Azonban a fejlesztők nem kommentálták tovább a kérdést. Hogy a Mundfish hasonló véleményen van-e, mint Gordon, arról egyelőre nincs adat.

Az Atomic Heart rajongóinak már nem kell sokat várniuk. A gyors harcok és Gordon zenéjének keveréke pedig biztosan sok játékost fog vonzani. Az Atomic Heart a Game Passon is megjelenik, így az előfizetők már az első naptól kezdve minden további költség nélkül kipróbálhatják a címet. Ez olyan játékosok előtt is megnyitja a játékot, akik esetleg még nem hallottak róla korábban.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu