Xbox Game Pass: egy 2022-es sikerjátékkal bővült tegnap a szolgáltatás!

Egy sűrű hét betetőzéseként az Xbox Game Pass egy 2022-es cím aktuális generációs portjával bővül Xboxon és PC-n is.

 

 

Az Xbox Game Pass az elmúlt héten folyamatosan új játékokat adott ki a szolgáltatásán. Ez alól február 16. sem kivétel, hiszen a Shadow Warrior 3 is felkerült a platformra. Annak ellenére, hogy a Shadow Warrior 3 eredetileg 2022-es kiadású volt, a mai napon megjelent a játék current-gen portja. Így a játék legújabb verziója valóban az első napon jelenik meg a Game Passon.

A Shadow Warrior 3 hozzáadása a Wild Hearts 10 órás próbaverziójának február 13-i megjelenését és a Mount and Blade 2: Bannerlord február 14-i hozzáadását követi. Az Xbox Game Pass másik említésre méltó kiegészítése a City Skylines Remastered volt február 15-én, az Atomic Heart pedig még február 21-én érkezik.

A Shadow Warrior 3 egy első személyű lövöldözős játék, amely a sorozat főhősét, Lo Wangot követi. Wang mester is démonokkal és más szörnyetegekkel küzd, hogy megmentse az emberiséget, miközben viccelődik és szórakozik. Az Xbox Game Passon megjelenő speciális verzió a Shadow Warrior 3: Definitive Edition. Ez a modern konzolokon javított teljesítményt kínál, és új kiegészítéseket tartalmaz. Közöttük pl. a Survival Mode-ot és a New Game Plus-t, valamint a hozzáadott nehézségi lehetőségeket.

Februárban több jól sikerült játék is elhagyja az Xbox Game Pass-t. Például az Alien: Isolation és az Octopath Traveler. Szerencsére a mostani megjelenéseket látva megnyugtató, hogy a szolgáltatás milyen értéket kínál. Tekintettel a platformra felkerülő, nagyra értékelt címek választékára, a legtöbb embernek van miből válogatnia. Akár a nagyobb kiadványok, akár az indie címek, akár a kettő közöttiek érdeklik leginkább.

Annak ellenére, hogy nem sokat tudni arról, hogy mit terveznek a szolgáltatásra 2023 márciusában, ha a pletykák igaznak bizonyulnak, a Ghostwire: Tokyo kiegészítő tartalommal érkezik az Xbox Game Passra.

Emellett az akció-RPG Wo Long: Fallen Dynasty március 3-án, a baseball-szimulátor MLB: The Show 23 március 28-án várható. Ha mindez beigazolódik, a következő hónap erősnek bizonyulhat. Ám még a jelenlegi kínálat mellett is nehéz vitatni, hogy az Xbox Game Pass még mindig milyen értéket kínál.

Forrás: TrueAchievements

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu